Ексклюзиви
вівторок, 18 жовтня 2011 13:24

Наталі Портман привела свого 4-місячного сина на фермерський ярмарок

Наталі Портман у компанії свого чоловіка Бенжаміна Мільпьє і сина Алефа відвідала фермерський ярмарок у Лос-Анджелесі. 30-річна актриса посміхалася від вуха до вуха, притискаючи до грудей свого чотиримісячного сина, пише The Daily Mail.

Пара наповнила продуктовий візок великою кількістю продуктів, різноманітними фруктами і овочами.

Наталі виглядала дуже просто у звичайних джинсах і бежевій куртці. Актриса, яка є обличчям рекламної кампанії Christian Dior, продемонструвала бездоганний колір обличчя, на якому не було жодного грама косметики, підкреслює видання.

Маленький Алеф виглядав дуже мило в синіх джинсах, маленьких пінетках і з шапочкою на голові.

Наталі, Бенжамін та їхній маленький син нещодавно повернулися з європейської відпустки.

Пара тримається в тіні після народження дитини в червні. Останній раз вони потрапили в об'єктиви папараці в середині вересня під час спільного відпочинку в Швейцарії. Знаменитостей спіймали під час прогулянки по Женеві, коли вони зупинилися, щоб перекусити. За кілька днів до цього, сім'я проводила час у Парижі, насолоджуючись спільним відпочинком.

І здається, Наталі ще не зовсім готова повернутися до роботи, підкреслює видання. Актриса нещодавно відмовилася від головної ролі у фільмі "Аделайн", який повинен був бути першою роботою зірки після повернення з декретної відпустки. У картині йдеться про жінку, яка після аварії таємничим чином перестає старіти. Проте врешті-решт прес-секретар актриси підтвердив, що вона не буде брати участі в проекті.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман привела свого 4-місячного сина на фермерський ярмарок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути