четвер, 11 квітня 2019 10:33

Настя Каменських у новій пісні обіцяє кохати завжди

Настя Каменських у новій пісні обіцяє кохати завжди
Прем'єра треку відбулася 10 квітня на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою" Фото: PR-служба Насті Каменських

Незабаром вийде нова композиція співачки Насті Каменських. Це пісня українською мовою під назвою "Обіцяю". Це другий українськомовний трек співачки після композиції "Тримай.

Прем'єра відбулася 10 квітня на шоу "Вечір прем'єр із Катериною Осадчою". Офіційний реліз треку і презентація кліпу відбудеться наприкінці квітня, розповідають ТСН.

Пісня "Обіцяю" вийшла ніжною та ритмічною. Трек наповнений романтикою. Основним лейтмотивом композиції є кохання. Кожне слово звернене до її обранця, якого вона обіцяє кохати завжди. Каменських присвятила цей трек саме йому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пожежонебезпечна" — Каменських схвилювала шанувальників гарячим фото

"У кожну пісню я вкладаю справжні емоції та почуття. На таке щире виконання мене надихає те, що я відчуваю всередині. Адже не можна чесно співати про те, що тобі незнайоме. Я кохаю по-справжньому і кожне слово, кожна нота в цій пісні для нього. Саме тому вона вийшла такою душевною", - говорить Настя.

Поп-співачка Настя Каменських (NK) позувала у прозорій мереживній білизні.

Позувала у ванній кімнаті біля дзеркала. На фото зображена у спокусливому білому комплекті. Своє фото розмістила у соціальній мережі Іnstagram.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських у новій пісні обіцяє кохати завжди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути