пʼятниця, 12 червня 2020 12:02

Настя Каменських показала апетитні сідниці й розсекретила вправи для них

Співачка Настя Каменських розповіла прихильникам, як, доклавши певних зусиль, можна накачати апетитні сіднички.

Фото, на якому вона позує в коротких шортах, підкреслюючи підкачані форми, зірка опублікувала в Instagram.

Каменських радить робити такі вправи, аби накачати сідниці. Наприклад, присідання з широким розведенням ніг.

Автор: instagram.com/kamenskux
  Настя Каменських показала апетитні сіднички
Настя Каменських показала апетитні сіднички

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських засвітила груди, розповідаючи про щастя

"Ця вправа відмінно опрацьовує попу, ніжки і внутрішню частину стегна. Станьте рівно, зберігаючи природний прогин в попереку. Розставте ноги в боки, а стопи розгорніть назовні. Відведіть таз назад і на вдиху зробіть присідання до того рівня, коли ваші стегна будуть паралельні підлозі. Коліна при цьому не повинні з'їжджатися всередину. На виході піднімайтеся і стискайте сідниці", - каже Каменських.

Також вона розповіла про вправу "сідничний місток". За її словами, ця вправа є справжньою знахідкою для тих, кому складно присідати.

"Ляжте на спину, зігніть ноги в колінах і повільно піднімайте і опускайте таз. Верхня частина тіла при цьому нерухома. Піднімаючись, напружуйте сідниці і потім не опускайте таз до кінця на підлогу", - радить Каменських.

Ще вона дала свої рекомендації у відведенні ніг назад з упором на підлогу. Треба стати на коліна на підлозі або на килимок і спертися витягнутими руками на підлогу на ширині плечей. Не прогинати поперек. Підняти одну ногу, поки стегна не будуть паралельними корпусу. І на верхній точці стиснути сідниці. Повернутися у вихідне положення і повторити рухи з іншою ногою. Кількість підходів для початку на кожну вправу - 3х15 .

"Коли ви зрозумієте техніку і відчуєте м'язи, додавайте обважнювачі. Почніть з 1 кг, поступово збільшуючи вагу. А скоро я поділюся найкращими легкими вправами на все тіло! Хочу, щоб цього літа ми з вами були найкрасивіші!" - пообіцяла Каменських.

Українська співачка Настя Каменських схудла майже на 20 кг і тепер не втрачає можливості похвалитися стрункою фігурою. На новому фото, яке співачка виклала в Instagram, вона вразила шанувальників підтягнутим тілом.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських показала апетитні сідниці й розсекретила вправи для них». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути