понеділок, 09 листопада 2009 13:39

Настя Каменських після весілля змінить імідж

Учасниця популярного українського дуету "Потап і Настя" - Настя Каменських зізналася, що хоче змін в своєму житті. Коли вийде заміж, вона обов"язково поміняє імідж.

"Наприклад, я вирішила: вийду заміж - перефарбуюся в блондинку!", - сказала 22-річна Настя Каменських в інтерв"ю журналу Viva! Beauty.

До речі, співачка завжди носила довге волосся - скільки себе пам"ятає.

"Останні два роки я лише злегка підрівнюю кінчики локонів. До речі, у мене все натуральне - і колір, і кучері. Зрідка я можу пофарбувати волосся, але зафарбовую в світлий тон лише декілька пасм, тому такий експеримент не дуже помітний оточуючим", - зізналася Настя Каменських.

Співачка говорить, що укласти її густе волосся - не проблема.

"Я мию голову один раз на два дні, потім укладаю пасма гелем, на що йде хвилин п"ять, а розчісуюся взагалі через добу. Це в дитинстві я все мріяла випрямити волосся, обрізати їх коротше, зробити якусь класну стрижку. А зараз мені не потрібно нічого витягати, локони лягають так, як мені треба. Тай із зачісками можна фантазувати! Хочу - закручую собі гульку, хочу - роблю хвостики, кіски взагалі без гумок тримаються. Загалом, я щаслива дівчина в цьому сенсі!", - поділилася Настя Каменських.

А ось з густими широкими бровами співачці довелося намучитись. Майбутня зірка народилася зі зрощеними бровами, і як тільки їй виповнилося 5, мама стала вищипувати волоски над переніссям. А з 7 років їй довелося це робити самій, від чого Настя жахливо страждала.

"Тільки дізнавшись, що люди з монобровою, - щасливчики, трохи заспокоїлася", - сказала Настя Каменських.

Співачка також розповіла, як доглядає за своїм обличчям і тілом. Кожні три тижні Настя робить депіляцію, кожні дві - ходить в солярій.

"Знаю, що ультрафіолет може шкідливо впливати на шкіру, тому прагну не зловживати, але і повністю відмовитися від засмаги теж не можу - коли бачу себе білою, у мене істерика починається. А за шкірою обличчя доглядаю серйозно вже два роки, відтоді, як вийшла на сцену і почала регулярно користуватися професійним гримом. Чистку обличчя в косметичному салоні я роблю раз на рік: цього мені цілком вистачає для підтримки здоров"я шкіри. У домашніх умовах користуюся різними скрабами, масочками, а креми обираю легкої текстури".

За матеріалами LIVEstory

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських після весілля змінить імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути