неділя, 23 травня 2021 09:00

Настя Каменських і Потап святкують річницю весілля

Настя Каменських і Потап святкують річницю весілля
Потап був одягнений в костюм бежевого кольору та білі кросівки. Каменських обрала для весілля довгу сукню з пишною спідницею і довгим шлейфом. Фото: іnstagram.com/kosadcha

Минає два роки із дня дня весілля співачки Насті Каменських та репера Потапа.

Про церемонію стало відомо в день її проведення, 23 травня 2019 року. Тоді Потап виклав у мережу пісню "Константа", в якій зізнався у коханні до Каменських.

"Константа" — це особливий витвір, найчесніша річ, яку я коли-небудь писав. Ця пісня — чесне зізнання чоловіка в коханні до своєї жінки. Зізнання моїй дівчинці Насті Каменських, яку я кохаю та з якою сьогодні одружуся", — написав він під відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каменських ледь втримала пишні груди у тісному бікіні

Святкували в ресторані італійської кухні "Фабіус" біля Києва. Серед гостей були багато українських знаменитостей, зокрема, Тіна Кароль, Оля Полякова, Маша Єфросиніна, Юрій Горбунов, Катя Осадча та інші зірки.

Потап був одягнений в костюм бежевого кольору та білі кросівки. Каменських обрала для весілля довгу сукню з пишною спідницею і довгим шлейфом.

"Дякую, що оберігав нас від зайвих очей, слів, постів. Хай ненадовго, але ми змогли залишити потаємні емоції і почуття тільки для нас двох. Тепер прийшов час поділитися із шанувальниками частинкою наших почуттів", — написала Настя Каменських у соцмережі у день весілля.

Пара познайомилася 2006‑го. Тоді Потап виступав сольно. Інколи записував спільні треки зі співаками-початківцями.
За час своєї спільної кар'єри співаки випустили п'ять альбомів і зняли 29 кліпів. Про розпад гурту заявили у 2017 році і представили сольні проекти. Каменських співає під ніком "НК", Потапенко створив гурт "ПТП".

Про роман артистів говорили з 2013 року, коли помітили під час відпочинку на Кубі. Подейкували, що вони почали зводити спільний будинок неподалік від столиці. Цю інформацію співаки не коментували.

Репер і продюсер Олексій Потапенко, також відомий як Потап, відзначив 40-річчя. Він показав подарунки, які отримав на день народження. Похизувався, що йому подарувала дружина Настя Каменських. Співачка вручила сережки з діамантами, що стало сюрпризом для артиста.

Зараз ви читаєте новину «Настя Каменських і Потап святкують річницю весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути