Ексклюзиви
середа, 25 грудня 2013 13:31

Нардеп-"ударівець" Cергій Куніцин знову одружився
7

Фото: фото надано Юлією Куніциною

Народний депутат від УДАРу, колишній голова уряду Криму 52-річний Сергій Куніцин цього року розлучився з Галиною Кашаєвою, з якою прожили у шлюбі 28 років. Розлучення затягнулося на півроку. Холостяком Сергій Куніцин став у листопаді, а вже 21 грудня знову одружився. Нова обраниця Куніцина, 31-річна Юлія Гогіна, - із Сімферополя. Власниця бутиків у Києві та Криму. Має 12-річного сина Гліба й 4-річну доньку Мілану.

"Весілля було зовсім не гучним. Вранці ми були на Майдані, повернулися додому за годину до розпису, обоє були в джинсах, кажу чоловікові отак як є так і їдемо розписуватись. Але сама накинула плаття, він же так і поїхав до РАГсу в джинсах. Після розпису знову повернулися на Майдан, - пояснює. - В чоловіка на майдані стоять афганці, яких він підтримує, постійно купує їм галоші, каски, ще якійсь потрібні речі. Я ж виходжу щоб відчути атмосферу, постояти з людьми. Хоч сама Кримчанка на Майдані вперше відчула, що мені приємно, що я живу в Україні".

Юлія згадує, з депутатом познайомилась торік у травні.

"Поверталися літаком з Сімферополя до Києва і наші місця були поряд. Я його одразу впізнала, розговорились, багато говорили про політику, про країну. Сподобався мені як співрозмовник, тоді обмінялися телефонами. Думки відбити його від сім'ї в мене не було. Ми просто дружньо спілкувалися. Рішення покинути сім'ю Сергій прийняв самостійно. Потім пояснював, що шлюб із дружиною давно тріснув. Вони давно стали чужими людьми, лише на публіці вдавали із себе люблячу пару. Він так само розумів, мене не влаштує роль коханки депутата. Для мене дуже важлива сім'я".

У вересні Юлія з Сергієм Куніциним переїхали у власний двоповерховий будинок у Києві. До того спільно знімали квартиру в центрі.

"Я повністю переключилася на облаштування дому. Ми взяли лише коробку, без вікон. Сама розпланувала облаштування будинку, купувала меблі. Друзям найбільше подобається як облаштувала дитячу кімнату молодшої доньки Мілани. Вона вся в рожевому стилі як у принцеси. Я ж вважаю гордістю вітальню. Центральну стіну оздобила ліпкою, а посередині замовила панно з дівчиною, яка лежить біля моря, а біля її ніг лев" - каже Юлія.

Сергій Куніцин добре знайшов спільну мову з дітьми Юлії від першого шлюбу.

"Старшого сина Гліба завоював розмовами на спільні теми, про футбол, політику, школу й навчання. Він поважає цього чоловіка. Донька 4-річна Мілана спочатку називала його Сірьожка, але коли ми почали жити разом почала називати його татом. Спеціально її про це не просили. Якось Сергій прийшов з роботи, мала вибігла й закричала, що тато прийшов. З того часу так його й називає".

У вільний час подружжя ходить на концерти, останній концерт Валерія Меладзе та дискотека дев'яностих, в театр, проводять час у торгівельних центрах. Сергій Куніцин захоплюється полюванням.

На новорічні свята родиною планують поїхати на море.

"Куди поки сказати не можу, але те що поїдемо з дітьми- однозначно, - пояснює. - Там і відсвяткуємо медовий місяць".

Зараз ви читаєте новину «Нардеп-"ударівець" Cергій Куніцин знову одружився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути