вівторок, 19 квітня 2016 16:53

Наймолодша донька Меладзе не змирилась із розлученням батьків

Молодша дочка Валерія Меладзе не може змиритися з тим, що її батьки розлучилися. Через 8 років життя на дві сім'ї Валерій Меладзе все-таки зважився на розлучення з дружиною Іриною і почав жити разом з співачкою Альбіною Джанабаєвою, пише weekend.rambler.

 

Найважче приймає розставання батьків наймолодша донька співака Аріна. Їй було всього три роки, коли в житті тата з'явилася коханка.

"А зараз я бачу друзів з повноцінних сімей. Розумію, що у них є і тато, і мама, - говорить Аріна. - Як же мені прикро. Коли вийду заміж, не хочу собі таку сім'ю. Вона має бути повноцінною і у дитини - обоє батьків".
Колишня дружина Ірина Меладзе не перешкоджає спілкуванню доньок з батьком. Втім, дівчатка не прагнуть спілкуватися зі своїми зведеними братами. За час стосунків з Валерієм Меладзе Альбіна Джанабаєва народила йому двох синів - Костянтина та Луку.

 

"Для мене - це велика проблема. Хотілося, щоб всі вони були близькі. І можна було збиратися великою родиною. Та боюся, цього не буде ніколи" - говорить Валерій Меладзе.

Автор: weekend.rambler.ru
 

Читайте також: Екс-дружина Меладзе вперше розповіла в подробицях про зраду чоловіка

Нагадаємо, у Валерія Меладзе три доньки від першого шлюбу - 25-річна Інга, 16-річна Софія і 13-річна Аріна.

Зараз ви читаєте новину «Наймолодша донька Меладзе не змирилась із розлученням батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути