вівторок, 06 липня 2010 20:23

Найменша матір у світі народила третю дитину (ФОТО)

Американка з Кентуккі, яка є найменшою мамою у світі, народила третю дитину і заявила, що не має наміру зупинятися на досягнутому. Зріст жінки становить 70 см.

Стейсі Геральд має рідкісне захворювання, через яке її кістки і легені залишилися недорозвиненими. Лікарі попереджали її, що вагітність може бути небезпечною, проте Стейсі не побоялася народити. Сьогодні у 36-річної Стейсі та її 27-річного чоловіка троє дітей.

Стейсі зізнається, що їй нелегко доглядати за дітьми, але вона впевнена, що в майбутньому народить ще не раз. "Ростити трьох дітей - непросте завдання для будь-якої сім'ї, навіть для тих, хто має нормальний ріст", - заявила Daily Telegraph найменша мама.

"Мій син Малахія народився без зламаних кісток, - з гордістю говорить Стейсі. - Немовлята, які успадковують недосконалий остеогенез, часто народжуються зі зламаними руками і ногами, тому що наші кістки дуже тендітні і можуть бути пошкоджені під час пологів".

Проте майже відразу після народження Малахія серйозно захворів через вірус, а потім його життю загрожувала грижа, і йому довелося перенести операцію.

"В один момент нам сказали, що його серце зупинилося, і ми думали, що він не виживе, - говорить Стейсі. - Але, на щастя, лікарям вдалося його врятувати. Це диво".

Малахія, який має невеликі руки і ноги через свого захворювання, все-таки одужав і, нарешті, зміг повернутися додому місяць тому.

"Я пояснюю дівчаткам, що з братом треба поводитися дуже акуратно, адже він такий тендітний", - говорить Стейсі. Тільки середня дитина Стейсі, дочка, Макья, не має такого ж захворювання, яке є у неї.

Gzt.ru

Зараз ви читаєте новину «Найменша матір у світі народила третю дитину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути