Ексклюзиви
середа, 30 травня 2018 11:04

Найгарніші дівчата з'їхались на кастинг "Міс Україна Всесвіт-2018"
15

Дівчата, які беруть участь у кастингу
Фото: Прес-служба
Дівчата, які беруть участь у кастингу та Олексій Дівєєв-Церковний, телеведучий, кінопродюсер
Дівчата, які беруть участь у кастингу та Олег Верняєв, український гімнаст, чемпіон світу, чотириразовий чемпіон Європи, дворазовий чемпіон Європейських ігор
Дівчата, які беруть участь у кастингу та Анна Філімонова, Глава Оргкомітету конкурсу "Міс Україна Всесвіт"
Дівчата, які беруть участь у кастингу та Даша Астаф'єва, модель, співачка, телеведуча

29 травня 2018 року в Києві на теплоході "Silver wave" відбувся відкритий кастинг на участь у конкурсі "Міс Україна Всесвіт-2018".

Спробувати свої сили, стати володаркою головної корони країни і представити Україну на конкурсі "Міс Всесвіт-2018" змогла будь-яка українська дівчина від 18 до 28 років. Претендентки на почесний титул з'їхалися на кастинг з усіх регіонів України - Харків, Одеса, Запоріжжя, Вінниця, Кропивницький, Львів, Тернопіль, Горлівка, Київ і багато інших міст.

Їх відібрали з 3-х тисяч надісланих заявок на адресу Національного комітету "Міс Україна Всесвіт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топази віком 2 млрд років прикрасили корону Міс Україна Всесвіт

Почесним журі кастингу стали: Анна Філімонова, Глава Оргкомітету конкурсу "Міс Україна Всесвіт"; Олег Верняєв, український гімнаст, чемпіон світу, чотириразовий чемпіон Європи, дворазовий чемпіон Європейських ігор; Даша Астаф'єва, модель, співачка, телеведуча, актриса; Алена Венум, відомий блогер YouTube і Instagram; Олексій Дівєєв-Церковний, телеведучий, кінопродюсер; Анна Андрес, "Міс Україна Всесвіт-2014", модель, актриса; Марія ліття, 1-я "Віце-Міс Україна Всесвіт", ведуча; Світлана Легка, генеральний продюсер конкурсу "Міс Україна Всесвіт"; Алена Сподинюк, "Міс Україна Всесвіт 2016" і "Supermodel International 2016"; Андрій Пальчевський, телеведучий, цінитель жіночої краси, президент клини Євролаб; Ірина Дюденко, телеведуча, стиліст, постановник дефіле конкурсу "Міс Україна Всесвіт".

Оргкомітет конкурсу "Міс Україна Всесвіт" вже третій рік поспіль проводить відкриті кастинги і запрошує на них представників преси. З тих, хто прийшов дівчат тільки 17 осіб отримають можливість блищати в фіналі і боротися за діамантову корону посипану топазами.

"Мене часто запитують, за якими критеріями ми обираємо дівчат для участі в конкурсі. Канони краси змінюються з кожним роком і ми орієнтуємося на це, а також на вибір переможниць конкурсу" Міс Всесвіт ". Для нас важлива ефектна зовнішність, гармонійна жіночна фігура, зріст від 170 см. Активна життєва і соціальна позиція, знання англійської мови, вміння себе презентувати, харизма, хобі та таланти. І важлива якість - любов до своєї країни і бажання привезти перемогу! Я дуже сподіваюся, що серед всіх учасниць конкурсу, ми знайдемо багато гідних дівчат ", - розповіла Глава Оргкомітету конкурсу" Міс Україна Всесвіт "Анна Філімонова.

Фінал конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2018" відбудеться в серпні. Метою проведення конкурсу завжди була і залишається ідея популяризації та зміцнення позитивного іміджу України в світі. Бажання подарувати шанс молодим красивим українкам максимально проявити себе, розкривши свій потенціал, продемонструвавши світові красу і талант українських дівчат.

Переможниця "Міс Україна Всесвіт-2018" отримає право представити Україну на найпрестижнішому в світі конкурсі краси "Міс Всесвіт" (США).

Зараз ви читаєте новину «Найгарніші дівчата з'їхались на кастинг "Міс Україна Всесвіт-2018"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути