пʼятниця, 12 січня 2018 15:11

Найдорожча модель світу без штанів знялась для Harper's Bazaar
8

Кендалл Дженнер

Одна з найбільш затребуваних моделей сучасності Кендалл Дженнер приміряла спокусливі образи для лютневого випуску видання Harper's Bazaar.

У бесіді з кореспондентом останнього глянцю Дженнер торкнулася актуальне питання: чи зможуть моделі нового покоління заробити собі звання "супермоделей"?

Відповідь Кендалл на це питання однозначна - зможуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотомодель і зірка дорослого кіно топлес влаштувала фотосесію в метро

"Ми працюємо не менше, ніж зірки 90-х років. Однак соціальні мережі, очевидно, впливають на модельну індустрію", - почала героїня cover story свіжого номера журналу.

"Я розмовляла про це з кількома жінками, зокрема з Сінді Кроуфорд, яка в цій сфері довгий час. Багато хто говорить, що зараз набагато легше стати популярною завдяки існуванню Instagram і що тепер навіть не потрібно агентство. Але це все неправда", - заявила Дженнер.

Зірка реаліті-шоу, яка представляла колекції таких Будинків моди, як Balmain, Chanel, Marc Jacobs і не тільки, каже, що їй все одно доводиться багато вкладатися і багато працювати, як це робили моделі 20 років тому.

"Я все одно ходжу на кастинги, я все одно зустрічаюся з фотографами, я роблю все, щоб бути там, де зараз знаходжуся. Соцмережі не полегшують цей шлях. Я все ще роблю ті ж речі, що робили і вони".

Щорічний рейтинг найдорожчих модельних красунь світу представив журнал Forbes.

22-річна Кендалл Дженнер за рік заробила 22 мільйони доларів, посівши перше місце в списку.

З 2002 року бразилійка Жизель Бюндхен утримувала звання найдорожчої моделі світу.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожча модель світу без штанів знялась для Harper's Bazaar». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути