понеділок, 14 березня 2011 17:35

Нагорний подарував батькові Міки Ньютон авто за 100 тисяч
9

Міка Ньютон днями відзначила своє 25-річчя. Представниця України на "Євробаченні-2011" провела свято у колі друзів і рідних.

Серед інших подарунків співачці піднесли ноутбук, iphone, колекційні вази для квітів, ювелірні прикраси і мікрофон.

Особливий подарунок підніс продюсер співачки Тимофій Нагорний. Біля входу до ресторану був припаркований прикрашений різнокольоровими повітряними кульками автомобіль Nissan Almera Classic, офіційна ціна якого 12 950 у.о. (102 760 грн). Проте подарунок Нагорний підніс не Міці, а її батькові. Сама ж співачка побачивши такий подарунок і реакцію батька, не змогла приховати емоцій.

"Це найкраще, що міг подарувати Тимофій. Я дуже довго мріяла про нову машину для тата, навіть більше, ніж про свою власну. Ще на 50 років обіцяла йому подарувати, але не вийшло. У мене просто немає слів, чесно. Це неймовірний сюрприз. Величезне спасибі Тимофію. За все", - подякувала вона.

Відзначився у виборі подарунка і актор Володимир Горянський. Вийшовши на сцену, він оголосив, що хотів би подарувати Міці шматочок дитинства, в яке, на жаль, неможливо повернутися. Після його слів у дверях залу з'явився триметровий білий ведмідь.

Нагадаємо, в день народження Ньютон завітала до Києво-Печерської лаври на запрошення Митрополита Володимира, який благословив її.

У подарунок від Блаженнішого Ньютон отримала ікону і святу книгу, яку візьме з собою в Дюссельдорф на конкурс "Євробачення" у травні.

Зараз ви читаєте новину «Нагорний подарував батькові Міки Ньютон авто за 100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути