четвер, 10 березня 2011 12:12

Спецтема: Євробачення-2011

Міка Ньютон помолилася у Лаврі за своїх конкурентів

Міка Ньютон помолилася у Лаврі за своїх конкурентів

Українській співачці, переможниці національного відбору "Євробачення-2011" Міці Ньютон 5 березня виповнилося 25 років.

Вранці в день народження вона завітала до Києво-Печерської лаври на запрошення Митрополита Володимира, який благословив її.

У подарунок від Блаженнішого Ньютон отримала ікону і святу книгу, яку візьме з собою в Дюссельдорф на конкурс "Євробачення" у травні.

За настановою митрополита співачка помолилася за здоров'я всіх учасників національного відбору і попросила у Господа здоров'я і сил собі та своїй команді.

"Я дуже багато чого пережила за останній тиждень, дуже багато злості і негативу на мене обрушилося. А тут, у Лаврі, я почуваюся спокійно. Бог дає мені нові сили, які мені так потрібні, щоб гідно представити нашу країну на "Євробаченні-2011". Дуже важливим для мене було благословення Митрополита, особливо приємно було його отримати в день народження", - поділилася своїми думками Ньютон.

Продюсер артистки Тимофій Нагорний розповів Митрополиту про перипетії конкурсного відбору. Зазначив, що в ньому брали участь конкурсанти різних віросповідань, а перемогу здобула саме православна співачка з піснею "Ангел".

У свою чергу Блаженніший Владика побажав перемоги на конкурсі.

Також гості помолилися в домовому храмі во ім'я святителя Миколи Чудотворця, при Митрополичих покоях.

Нагадаємо, результати фіналу українського відбору на "Євробачення-2011" викликали скандал. Перемогу Ньютон поставили під сумнів. Було вирішено провести переголосування. Однак її конкурентки - виконавиці Джамала і Злата Огневич - зняли свої кандидатури.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон помолилася у Лаврі за своїх конкурентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути