субота, 13 лютого 2016 17:11

Надія Дорофеєва набила десяте татуювання на честь чоловіка

Надія Дорофеєва набила десяте татуювання на честь чоловіка
svitske.1plus1.ua

Співак Володимир Дантес та його дружина співачка Надія Дорофеєва до дня Святого Валентина зробили однакові татуювання з квіткою лаванди. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Перші татуювання з'явились у Вови, ми познайомилися, я закохалась у нього, коли він був "підзабитенький", я поряд з ним була така принцеса, без татуювання, але в якийсь момент мені захотілось бути у одному стилі з ним", - говорить Надія Дорофеєва.

Цього разу Надія набила 10-тий малюнок у вигляді квітки лаванди на півріччя шлюбу.

Пара улітку зіграла весілля в стилі лаванди, від тоді рослина стала їх символом кохання.

"Часто ми святкуємо день Святого Валентина на концертах, часто нарізно,тому для нас це свято сумне", - говорить Надія Дорофеєва.

"Пам'ятайте, що життя одне, тож не бійтеся робити яскраві, класні вчинки і кохайте", - каже співачка.

Нагадаємо, коли Дорофеєва та Дантес готувалися до весілля, лаванду довелося чи не "контрабандою" вивозити з Криму, розповіла тоді співачка.

"Збирала мама особисто шукала поля, вона сама її зрізала, знаходились люди, які їй допомагали, займалися всі родичі, які не змогли доїхати, Вова вночі забирав, було 4 партії, чесно кажучи, контрабандою вивозили цю лаванду, але досягли свого і зробили. Вона квітне лише в цей період, якщо б через тиждень було весілля, то вона б померла - тому все у нас співпало", - говорить зірка в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Надія Дорофеєва набила десяте татуювання на честь чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути