середа, 27 січня 2021 14:40

"Розпочинали день з чанів". Тарас Цимбалюк відпочив з нареченою в Карпатах
5

Актор Тарас Цимбалюк поділився деталями зимової відпустки. Він разом з нареченою Тіною Антоненко, подругою і піар-менеджером Анастасією відправився на відпочинок у Карпати, де провів 4 дні.

"Планували більш тривалий відпочинок і, можливо, навіть за кордоном, але вихідних виявилось не дуже багато. Вектор наш впав на подорож Україною, у зимові Карпати. Звик проводити там активну відпустку на гірськолижному курорті, але цього разу панував цілковитий релакс, оздоровчий режим. Хоч і активності були: каталися на квадроциклах, ранок починали з чану, плавали в басейні", - розповів учасник шоу "Де логіка", яке покаже "Новий канал".

Актор розповів, як відпочив у Карпатах
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Актор розповів, як відпочив у Карпатах
Актор розповів, як відпочив у Карпатах
Актор розповів, як відпочив у Карпатах
Актор розповів, як відпочив у Карпатах

Актор стверджував, що для нього та коханої карпатська кухня стала слабкістю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хлопцю ще винна пляшку горілки" - Слава Камінська згадала студентські роки

"Нереально тішили домашні вареники, банош, який Тіна скуштувала вперше, борщ, налисники. І, звісно, карпатські наливки. А ще відпочинок розпочався традиційними українськими пригощаннями – 50 гр самогону, хліб із салом та хріном. Я не міг відмовитись від такого в Карпатах. Ми там їли, як ніколи", - сказав він.

Актор Тарас Цимбалюк та його наречена Тоня Антоненко здивували шанувальників екстравагантним відео. Цимбалюк в Instagram опублікував фото та відео, на яких пара позувала без одягу. На світлині Тарас і Тіна обіймаються, стоячи спиною до камери. А на відео майбутнє подружжя біжить по полю.

Зараз ви читаєте новину «"Розпочинали день з чанів". Тарас Цимбалюк відпочив з нареченою в Карпатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути