пʼятниця, 03 лютого 2012 14:08

На зйомках кліпу Козловський попросив знімальну групу роздягтися

На зйомках кліпу Козловський попросив знімальну групу роздягтися

Під час зйомок нового кліпу Віталія Козловського і чемпіонки світу з танцю на пілоні вірменки Варди (Справжнє ім'я - Вардануш Мартиросян — ред.) "Не залишай мене" артисти попросили роздягтися всю знімальну групу. У відео багато відвертих сцен, де повністю голі артисти пристрасно цілуються.

"Не розраховували, що буде саме так. Оголені тіла захотів режисер, а ми йому повністю довіряємо. Але все естетично виглядало. Було не дуже комфортно, бо таким я займаюся вперше. Варда також ніяковіла, тому попросили всю знімальну групу також роздягтися. А хто не хотів роздягатися – вийти зі знімального майданчику. Щоб подивитися на наші оголені тіла, маєш сам роздягнутися. В такій інтимній атмосфері і знімався наш кліп", - розповів співак.

Для пісні пара протягом двох місяців брала уроки танців і вивчала вірменську. Познайомилися минулоріч на концерті американської співачки Брітні Спірс у Києві.

Мати Варди мріяла стати акробаткою. Дівчина пообіцяла здійснити її бажання, хоча завжди хотіла співати. Ходила у циркову школу, а у 15 років захопилася танцями на пілоні. Минулоріч Варда заспівала у дуеті з російським стилістом Сергієм Звєрєвим. Також вони знялися у відвертій фотосесії для чоловічого журналу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У новому кліпі Козловський роздягнув колишню стриптизерку

"З Вардою працювалося дуже гарно. Хтось каже, що вона стриптизерка. Ніяка вона не стриптизерка, вона займалася танцями на пілоні, а це не одне й те саме. Вона ніколи не танцювала стриптиз на зарплатню в якомусь клубі. Процес дуже сподобався. І результат як на мене просто прекрасний. Дуже хочеться допомогти Варді, щоб про неї всі дізналися. Вона того варта. У неї серйозні наміри щодо кар'єри співачки, дуже талановита. На 100% віддається роботі. Коли побачив як вона працює, одразу зрозумів, що це та дівчина, з якою я хотів би заспівати. Таких дуже мало. Вона не просто початківець, вона вже особистість. Бачимось із нею практично кожного дня, бо готуємось до презентації кліпу 17 лютого. Весь упор зараз робиться на творчість. Що буде у майбутньому – не буду ні на що зазіхати, але й відмовлятися не буду", - зазначив Козловський.

У Варди хлопця немає, Козловський також ні з ким не зустрічається.

Зараз ви читаєте новину «На зйомках кліпу Козловський попросив знімальну групу роздягтися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути