четвер, 01 листопада 2012 14:10

На гелловінській вечірці розтрощили автомобіль
18

Фото: Фото: Сергій Старостенко

В середу в ресторанах мережі "Наша карта" "Сейф", "Рішельє" та "Апрель" пройшла вечірка зомбі в честь свята Гелловін.

На вході в ресторан в чорних плащах та з блідим обличчям гостей зустрічають хостес. Щоб потрапити до самого ресторану необхідно пройти через країну зомбі.

"Спробуйте мій новий салатик. Тут і губки, і очі, і зубки і навіть язичок. Смачно. Не хочете? Тоді я відріжу ваші пальчики. А нє, краще взагалі з'їм всю. Подайте мені майонез", - зомбі в ролі телеведучого Бориса Бурди тягне за руку в куток ресторану.

Окрім Бурди в образі зомбі перевтілили угорського арбітра Віктора Кашшаі, який не зарахував гол українській збірній в поєдинку з Англією на цьогорічному "Євро-2012". В нього від удару м'ячем до крові зчесаний весь лівий бік обличчя. Поряд ходить порізаний російський співак Стас Михайлов із мікрофоном і просить кожного гостя співати з ним пісню "Все для тебе" і Емі Вайнхаус із в'язкою шприців на шиї. Все дуже схоже на справжню країну зомбі: крики, вереск, повзання живих мерців по землі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: На Гелловін ходили у костюмах пеніса, зомбі і фараона

"Це непрофесійні актори, а аніматори, які влаштовують розваги та навіть роблять свята для дітей. Сьогодні наша задача була створити максимальну атмосферу зомбі. Ми готувались дуже довго — півтора місяця. Удосконалювали всю міміку, фрази, а інтонації вчилися по фільмах про зомбі. Грим сьогодні накладали цілий день", - каже керівник групи зомбі.

Головний зомбі цього вечора, власник ресторанів, де проходили вечірки, Микола Тищенко прийшов в образі спортсмена-зомбі. Його обличчя розбите, подерте, в лобі видніється застрягла куля. Ще кілька на спині.

"Мій герой помер, бо його розстріляли. Образ придумав сам. Мені здається, що Гелловін — свято розкутості і цього дня маємо виганяти із себе комплекси та побути трохи дітьми. Бо ми в житті всі настільки серйозні, особливо політики, артисти, співаки і журналісти, що до нас неможливо ані підступитися, ані поговорити по душам. Всі постійно кудись біжимо. А сьогодні ввечері маємо трохи розслабитись від цього. Грим мені накладали цілу годину. Для цього викликав спеціальних майстрів, які працюють з американськими продюсерами і гримували навіть Джеймса Бонда. Так весело, коли люди мене не впізнають. А потім придивляються і питають: "Коля, це ти?".

Зараз ви читаєте новину «На гелловінській вечірці розтрощили автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути