вівторок, 12 жовтня 2010 10:07

На Ганну Сєдокову в аквапарку впала стеля

На Ганну Сєдокову в аквапарку впала стеля

Під час презентації нового альбому на співачку ГаннуСєдокову і глядачів завалилася стеля.

НП сталась в аквапарку в місті Трускавець Львівської області. Співачка вийшла на сцену і почала свій виступ, але не встигла заспівати і однієї пісні, як пролунав страшний гуркіт. Через мить на артистів і глядачів зі стелі посипалася штукатурка, а потім вниз полетіла кахляна плитка.

Організатори концерту спрацювали швидко і чітко: виступ Сєдокової перервали, глядачів і артистів тут же евакуювали з будівлі, пише "Комсомольська правда". Зараз експерти з'ясовують причину інциденту.

"Зараз з Ганною все гаразд, вона знаходиться в Україні і готується до нових виступів, - розповів помічник співачки Денис Воробйов. - Звісно, вона була сильно перелякана, але тепер все, на щастя, залишилося позаду".

Раніше Сєдокова категорично заявила, що не стане брати участь в тих або інших заходах на честь "ВІА Гри".

"Я люблю цю частину мого життя, але вона не має нічого спільного ні з моїм сьогоденням, ні з сьогоденням цієї групи зараз. Це не скандал. Просто не хочу чіпати крихке минуле брудними руками", - сказала співачка.

Нагадаємо, в наступному місяці група "ВІА Гра" відзначає десятирічний ювілей великим концертом в Києві. Окрім діючого складу на сцені планують виступити Світлана Лобода, Олена Вінницька і Віра Брежнєва.

А Ганна, за словами продюсера "ВІА Гри" Дмитра Костюка, не горить бажанням взяти участь в першому сольнику легендарної групи.

"Сєдокова поставила на "ВІА Грі" крапку, - заявив продюсер. - Спілкується з нами виключно через пресу або через камеру, як наприклад, останній раз в програмі "Хай говорять".

Зараз ви читаєте новину «На Ганну Сєдокову в аквапарку впала стеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути