пʼятниця, 16 грудня 2016 11:47

На Джонні Деппа подала до суду Ембер Херд

На Джонні Деппа подала до суду Ембер Херд

Ембер Херд і Джонні Депп знову чекає суд. Актор несподівано відмовився виплачувати Ембер $ 6,8 мільйона, на яких вони зійшлися під час розглядів щодо свого розлучення. Херд подала в суд.

Гроші, отримані від Деппа, актриса збиралася повністю пожертвувати на благодійність, але Джонні заявив, що сам перерахує кошти обраним Ембер фондам. Однак ніяких виплат досі не відбулося. Команда актриси сумнівається, що Депп в принципі готовий розлучатися з грошима, а журналісти гадають, чому він раптово змінив своє рішення.

Сама Херд тим часом наполягає, щоб суд зобов'язав Джонні виплатити їй гроші, а також повернути належне їй майно: автомобіль Range Rover, речі з дому Деппа і речі, залишені на його приватному острові. Плюс актриса наполягає, щоб саме Депп оплатив прострочені платежі стилістам, перукарям і іншим б'юті-майстрам, а також повернув їй кошти, витрачені на судові розгляди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп ревнував дружину до колишньої коханки

Кажуть, тому що Ембер порушила їхні домовленості і розголосила строго конфіденційну інформацію - вона стосувалася і фінансів актора, і скоєних ним вчинків щодо Херд, тобто нанесених побоїв, про які Херд публічно розповідала не раз правда, не називаючи імені чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «На Джонні Деппа подала до суду Ембер Херд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути