понеділок, 08 жовтня 2012 14:18

На день народження Кадирова приїхали Орнелла Муті і Жерар Депардьє

  На святі також була Орнелла Муті
На святі також була Орнелла Муті

У Грозному ввечері в п'ятницю відбувся концерт за участю зірок світового кіно та естради. Вони прибули до Чечні на святкування Дня міста Грозний. На урочистості серед інших побували італійська актриса Орнелла Муті та французький актор Жерар Депардьє.

5 жовтня також відзначав свій день народження глава Чеченської республіки Рамзан Кадиров. "Я вдячний всім, хто привітав з днем народження! Не маю можливості кожному окремо відповісти. Прочитав всі побажання. Ми з вами разом!" - написав у своєму Твіттері Кадиров.

Серед гостей були британський співак і автор пісень Крейг Девід, співак Араш, музикант Стів Едвардс, співачка Інгрід, а також зірки російської естради Валерій Меладзе, Діана Гурцкая, Юлія Савічева, Сосо Павліашвілі, група "Серебро", актор Дмитро Дюжев, ведучий програми "Поле чудес" Леонід Якубович та інші.

Ведучими концерту були Муса Сулейманов і телеведуча Яна Чурікова.

З вітальним словом до гостей з літньої сцени, розташованої на території висотного ділового багатофункціонального комплексу "Грозний-Сіті", звернувся Рамзан Кадиров. Він передав привітання зі святом від президента Росії Володимира Путіна. "Мені тільки що подзвонив глава держави. Він просив мене передати жителям республіки і Грозного найтепліші слова привітання зі святом", - сказав Кадиров.

/media/video/459641/1_459641.flv

Він також привітав з Днем міста мешканців та гостей столиці.

"Столиця республіки пережила безліч важких хвилин. На місто падали бомби. Його безжально руйнували. Наш перший президент, Герой Росії Ахмат Кадиров пишався цим містом. Він вважав Грозний головним надбанням республіки. І невипадково в період відновлення післявоєнного регіону Ахмат Кадиров наполіг на тому, щоб Грозний зберіг статус столиці республіки. Він заявив, що Грозний буде жити. І слово своє стримав", - сказав глава Чеченської республіки.

Рік тому відомі актори та музиканти, які відвідали урочистості в Грозному, зазнали критики після того, як міжнародні правозахисні організації поставили під сумнів доречність їхнього візиту в столицю Чечні. Зокрема, володарка двох "Оскарів" американська актриса Хіларі Свонк заявила, що шкодує про свою поїздку до Грозного.

/media/video/459641/2_459641.mp4

Зараз ви читаєте новину «На день народження Кадирова приїхали Орнелла Муті і Жерар Депардьє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути