вівторок, 11 жовтня 2011 11:12

На день народження до Наталі Окунської прийде 1000 гостей

На день народження до Наталі Окунської прийде 1000 гостей

Наталя Окунська зробить зі свого Дня народження благодійну акцію. Колишня дружина народного депутата Сергія Власенка відзначить своє 40-річчя в аквапарку в ТРЦ Dream Town. Всі запрошені гості принесуть із собою в подарунок дитячі книжки, які Окунська передасть в дитячі будинки.

"Підготовка йде повним ходом. Це буде благодійна акція. Всі люди, які хочуть допомогти дітям, але при цьому не хочуть йти в аквапарк, зможуть привітати на вході або в спеціально відведеній сухій зоні. Кожна людина принесе дитячі книжки, які потім розподіляться по дитячим будинкам. Кожен гість, який прийде до мене на 40-річчя і захоче привітати мене, насправді зробить велику добру справу. На вході я особисто буду приймати своїх гостей", - розповіла Gazeta.ua Наталя, зауваживши, що крім книжок, жодних інших подарунків не передбачається.

Окунська поділилася, що нещодавно вже влаштовувала благодійну акцію на допомогу дітям: "Я розвозила картоплю, гарбуз і одяг у дитячі будинки".

За словами Наталії ідея у неї виникла під час обдумування, як відсвяткувати свій День народження.

"Я подумала, що мені б хотілося по-перше допомогти дітям якоюсь благодійною акцією, по-друге - подарувати людям подарунок, який би приніс їм радість. В основному на свято прийдуть прості люди, ті люди, які допомагали мені добиватися чогось в житті. Спектр гостей буде дуже різний: будуть мої друзі, шкільні вчителі, однокласники моїх дітей з батьками, представники преси і телебачення, а також фотографи. Без всіх цих людей я не змогла б усього домогтися. Тому хочеться їх зібрати, щоб сказати їм усім спасибі. Це не буде світський захід, це не тусовка", - підкреслила вона, зазначивши, що гостей планується близько 1000.

Зараз ви читаєте новину «На день народження до Наталі Окунської прийде 1000 гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути