Ексклюзиви
пʼятниця, 21 листопада 2008 10:36

На честь народження сина чоловік подарував Тіні Кароль триповерховий маєток

На честь народження сина чоловік подарував Тіні Кароль триповерховий маєток
Тіна Кароль та Євгеній Огір оповістили, як назвали свого первістка: Веніаміном, що в перекладі з грецького означає "улюблений син". І крім того, вибір був заснований на тому, що дане ім"я - одне з найбільш відповідних для немовлят, які народилися в листопаді.

З моменту народження батьки отримали величезну кількість поздоровлень, наприклад, за словами Євгенія Огіра, він отримав більше 600 sms-ок. З найбільш відомих людей батьків привітали Алла Пугачова, Юлія Тимошенко, Леонід Черновецкий і навіть сім"я президента країни.

За словами лікаря артистки Дмитра Гасєєва виписувати маму з малюком він думає на початку наступного тижня, мовляв, сьогодні ще рано, а на вихідних ніхто не виписує. І прямо з пологового будинку Тіна та Веня поїдуть в новий триповерховий заміський маєток, який їм подарував люблячий батько Євгеній Огір. Але це не стане сюрпризом для молодої мами: Тіна з чоловіком вже приготували затишну кімнатку для сина.

А вже 8-9 грудня Кароль виступить на передноворічних концертах в Москві, для чого їй, ймовірно, доведеться літати туди-сюди, адже малюк залишиться в Києві, і на час її відсутності за ним доглянуть бабусі, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «На честь народження сина чоловік подарував Тіні Кароль триповерховий маєток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути