четвер, 25 червня 2020 13:57

Музикант закликав цінувати життя піснею "Куля"

Музикант закликав цінувати життя піснею "Куля"
Головний посил проєкту - "У кожного свій вибір. Але краще вибирати залишатися Людиною!" Фото: надане піар-агентом музиканта

Музичний проєкт "Паренёк Простой" презентує дебютний сингл "Куля".

Пісня створювалася у 2014 році, в момент початку подій на сході України. "Куля" закликає цінувати життя кожного з нас - найцінніше, що ми не купимо за гроші.

"Помирати взагалі не дуже хочеться. Тим більше молодим. І тим більше на війні. Війна - це страшний спосіб вирішення країнами своїх геополітичних питань, де перемелюють сотні тисяч і мільйони людських життів. Про що нам яскраво розповідає історія. Я проти війни в будь-якому прояві. Всім миру і добра", - коментує "Паренёк Простой".

З пісні "Куля", проєкт "Паренёк Простой" починає знайомити зі своєю творчістю. Композиція увійде до дебютного альбому проєкту. Вихід його планують восени 2020 року.

"Паренёк Простой" - музичний проєкт, тексти якого, у кожного з нас будуть резонувати з певним періодом або подіями з життя. Пісні, які пропонують подумати - хто ми, до чого ми прагнемо, чи правильно вчиняємо, і взагалі - для чого і заради чого живемо?!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя обірвала ворожа куля: назвали ім'я загиблого на Донбасі воїна

Головний посил проєкту - "У кожного свій вибір. Але краще вибирати залишатися Людиною".

Українська реперка Аlyona Аlyona представила новий кліп на пісню-сповідь "Пам'ятаю". Режисером відео став Анатолій Сачівко. Його прем'єра відбулась на її офіційному YouTube-каналі. Про це співачка повідомила в Instagram. Вона відзначила, що презентує нову роботу саме у День захисту дітей. Реперка присвячує нову пісню вона усім дітям, яким довелося пережити важкі часи.

Зараз ви читаєте новину «Музикант закликав цінувати життя піснею "Куля"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути