пʼятниця, 03 квітня 2020 15:37

Чоловік Наді Дорофеєвої взявся рятувати малий і середній бізнес

Чоловік Наді Дорофеєвої взявся рятувати малий і середній бізнес
Фото: instagram.com/vladimirdantes/

Співак, телерадіоведучий 31-річний Володимир Дантес вирішив підтримати малих і середніх підприємців в Україні у кризовий період, який наступив для них під час пандемії та карантину. Відомо, що більшість бізнесів зараз призупинилися.

Про ініціативу Дантес оголосив у своєму Іnstagram.

"За все своє життя я був помічником столяра, МС в клубі, співав у церкві і хорі хлопчиків при оперному театрі, збирав яблука, працював барменом, офіціантом, продавцем у магазині, встановлював відеоохоронні системи спостереження і ролети, а також викладав вокал. Сьогодні ти знаєш мене як співака або ведучого. Під час кризи страждають всі, але найбільше малий і середній бізнес. Тому хочу підтримати таких же хлопців, як і я, які відкрили свою першу справу і в період карантину можуть понести критичні збитки", - розповів співак.

Підтримка полягає в тому, щоб прорекламувати невеликі бізнеси на своїй сторінці, в якої майже 560 тис. підписників.

"Хочу віддати один свій пост і сторіз в Instagram для того, щоб раз в два тижні безкоштовно прорекламувати твій бізнес. Протягом кількох наступних я хочу допомогти малому і середньому бізнесу в Україні", - написав Володимир.

Ініціативу підтримають 5 друзів співака. Це співачка Надя Дорофеєва, співзасновниця б'юті-простору G.Bar і блогерка Лєра Бородіна, телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, засновниця благодійної барахолки "Кураж Базар" Олена Гудкова, ізраїльський бізнесмен і меценат Гарік Корогодський.

"Якщо ти щось робиш сам: печеш, шиєш, робиш настоянку з молока єдинорога, то надсилай нам заявку, на сайті в посиланні профілю", - написав Дантес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Баба, знай своє місце: зіркові пари поділилися секретами спільного життя

Друзі та підписники сприйняли таку ідею дуже схвально. А телеведучий Володимир Остапчук у коментарях виявив бажання доєднатися до групи зірок.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

ОТДАМСЯ МАЛОМУ И СРЕДНЕМУ! Привет! Меня зовут Вова Дантес и мне 31 год. За всю свою жизнь я был помощником столяра, МС в клубе, пел в церкви и хоре мальчиков при оперном театре, собирал яблоки, работал барменом, официантом, продавцом в магазине, устанавливал видеоохранные системы наблюдения и роллеты, а также преподавал вокал. ⠀ Сегодня ты знаешь меня как певца или ведущего. ⠀ Я понимаю, во время кризиса страдают все, но больше всего малый и средний бизнес. Поэтому хочу поддержать таких же ребят, как и я. Ребят, которые открыли свое первое дело и в период карантина могут понести критические убытки. ⠀ О чем проект: ⠀ Я хочу отдать один свой пост и сториз в Instagram для того, чтобы раз в две недели бесплатно прорекламировать твой бизнес. На протяжении несколько следующих я хочу помочь малому и среднему бизнесу в Украине. ⠀ Условия для участия: Если ты что-то делаешь сам: печешь, шьешь, делаешь настойку из молока единорога, то присылай нам заявку, на сайте в ссылке профиля ⠀ Амбассадоры: 5 моих друзей, которые тоже присоединились к этой инициативе и решили поддержать вас. @nadyadorofeeva @borodina @aleksey_durnev @gudkova_alyona @garikkorogodski #post4rost

Публикация от Dantes (@vladimirdantes)

Українським малозабезпеченим сім'ям потрібно надавати допомогу під час кризи. Без неї більшості не обійтися. Це роблять навіть у заможних країнах. Україна переживе кризу, адже це не перша криза в нашій державі. Проте її наслідки можуть бути значно більшими, ніж попередніх років. Таку думку в ефірі 24 каналу висловив банкір та економіст Володимир Лавренчук. Пережити кризу, крім зовнішніх запозичень, іншого шляху немає. На щастя, є певні сигнали від ухвалених законів і перспективи укладання угоди з МВФ на отримання фінансової допомоги, - переконаний Лавренчук.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Наді Дорофеєвої взявся рятувати малий і середній бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути