Ексклюзиви
середа, 23 лютого 2011 12:41

Чоловік Кужель укусив собаку за ніс

Чоловік екс-голови комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Олександри Кужель кусає собак за носи.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua під час телефонної розмови.

"Тримаємо вдома 2 собак – добермана Мейсі та ретрівера Роксі. Останній треба постійно доводити, хто у домі головний. Мій чоловік зробив це, укусивши Роксі за носа", - сказала вона.

"За кілька днів після того онучка пожалілася, що її у дворі хтось ображає. Олександр відповів: "Скажи, що твій дід швидко порядок наведе. Ти ж бачила, як я собаку загризаю?" Через кілька тижнів з чоловіком приїжджаємо у Запоріжжя і не можемо зрозуміти, чому від нас усі шарахаються. Потім дізналися – онучка усім розказує, що на власні очі бачила, як її дід собаку загриз. Після того випадку називаємо його "дідусь Бабай", - поділилася Олександра Кужель.

Кужель також розповіла, що Роксі вважає її своєю улюбленою іграшкою.

"Вона любить зі мною цілуватися, залазити до мене у ліжко. Найбільше вона довіряє моєму синові – перший раз вона народжувала саме у його кімнаті", - зізналася вона.

"Роксі вважає своєю мамою Мейсі, бо та її виростила. На вулицю без неї гуляти не ходить, перша ніколи не їсть. Коли Мейсі хворіє, Роксі постійно крутиться біля неї", - додала Олександра Кужель.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Кужель укусив собаку за ніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути