вівторок, 23 жовтня 2012 16:22

Чоловік Анни Снаткіної відмовляється показувати її фото на Мальдівах

Чоловік Анни Снаткіної відмовляється показувати її фото на Мальдівах
Кажуть, це через таємну вагітність Фото: vk.com

Молодята, популярна актриса Анна Снаткіна і резидент Comedy Club Віктор Васильєв, відразу після весілля вирушили у весільну подорож на Мальдіви. Васильєв зізнався, що закоханий і абсолютно не сумує за осінньою дощовою Росією.

Незважаючи на те що зараз Анна Снаткіна і Віктор Васильєв далеко від країни і насолоджуються сімейним щастям, Васильєв все ж підтримує зв'язок з численними шанувальниками і друзями за допомогою свого мікроблогу.

Артист ділиться своїми враженнями від медового місяця, однак категорично не викладає фотографій себе чи Анни. Деякі припускають, що це пов'язано з цікавим станом Снаткіної, яка ретельно приховує свою вагітність.

"Медовий місяць на Мальдівських островах. Я знав, що тут добре, але що б так! Я закоханий! І в Мальдіви теж! Дуже правильне місце. Дельфіни, скати, лелеки, краби, китайці. И все по парам. Виключно", - наголосив Віктор Васильєв.

Нагадаємо, весільна церемонія Анни Снаткіної і Віктора Васильєва відбулася в Санкт-Петербурзі 12 жовтня. На урочистості були присутні більше 100 осіб. Щоб потрапити на свято, потрібно було пред'явити запрошення і дочекатися звірки за списками. Банкет пройшов у шикарному ресторані в історичному передмісті Північної столиці. Віктор Васильєв - петербуржець, а тому і весілля зіграли в його рідному місті. Для 29-річної Снаткіної і 37-річного Васильєва це перший шлюб. Обидва довго шукали свою другу половинку.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Снаткіна вийшла заміж

Наречена була одягнена в традиційну сукню з корсажем і пишною спідницею зі шлейфом, наречений - у класичний чорний костюм. Урочистість закінчилася феєрверком. Про весілля Снаткіної і Васильєва стало відомо в кінці вересня. Пара не приховувала дату і місце проведення урочистості. За чутками, Анна і Віктор очікують на дитину, проте поки ця інформація не підтвердилася.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Анни Снаткіної відмовляється показувати її фото на Мальдівах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути