понеділок, 28 травня 2012 09:28

Чоловік Анфіси Чехової кинув свою першу дитину

Чоловік Анфіси Чехової кинув свою першу дитину
Чоловікові захотілося слави Фото: eg.ru

Популярна телеведуча Анфіса Чехова та її цивільний чоловік Гурам Баблішвілі, незважаючи на останні місяці вагітності діви, відвідують різні заходи, демонструючи приклад гармонійної пари. Однак, за чутками, заради розкішного життя Баблішвілі залишив позашлюбного сина.

Скандальну історію розповіла якась подруга кинутої цивільної дружини Гурама Баблішвілі. Нібито актор кинув її і нещодавно народженого сина заради красивого життя. Тоді він тільки познайомився з Анфісою Чеховою. "На фоні розкішного пейзажу і в оточенні розкоші дуже швидко забуваються покинуті діти! Я бажаю Анфісі, щоб її дитинка ніколи не дізналась, що таке бути кинутим улюбленим татом! Альфонс!" - цитує подругу кинутої дружини "Собеседник".

Видання наводить її розповідь: "Гурам, на піку своєї "слави" граючи п'яту квітку в третьому ряду, залишив мою подругу, з якою прожив два роки, на п'ятому місяці вагітності, мотивуючи це тим, що дуже скоро він буде суперпопулярним і вона з дитиною не вписуються в його "зоряний" графік. Його пророцтво збулося: він засвітився в дуже популярному журналі, тільки не завдяки своєму таланту, а за рахунок жінки. Я дуже рада за свою подругу, у неї росте чудовий син, і сподіваюся, що він отримає гідне виховання, ніж його батько!!!" Кореспонденти дізналися, що кинутого сина звати Нікіта, а от щоб перевірити інформацію у самого Гурама Баблішвілі, вони йому зателефонували, проте телефон був відключений.

Нагадаємо, чутки, що популярна телеведуча Анфіса Чехова знаходиться в цікавому стані, з'явилися ще в кінці лютого. Однак сама Чехова всі припущення світських хронікерів заперечувала. Але коли живіт було вже неможливо приховувати, Анфіса зізналася, що дійсно вагітна. Щоправда, тоді вона стала замовчувати про батька дитини. Але і це мовчання тривало недовго.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анфіса Чехова показала журналістам свою дитину

Як з'ясувалося, обранцем Анфіси Чехової став актор Гурам Баблішвілі. Закохані разом вже майже два роки, а після народження дитини хочуть одружитися. Уже відомо, що Анфіса чекає на хлопчика. Малюк має з'явитися на світ буквально з дня на день. В планах майбутніх батьків розширення житла або навіть переїзд з центру Москви в місце, що знаходиться ближче до природи.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Анфіси Чехової кинув свою першу дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути