Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2012 14:51

Анфіса Чехова показала журналістам свою дитину

Анфіса Чехова показала журналістам свою дитину
Чехова збирається годувати грудьми

Відома телеведуча Анфіса Чехова зробила публічне 3D УЗД і розповіла, для чого їй потрібні груди.

Нагадаємо, чутки, що популярна телеведуча знаходиться в цікавому стані, з'явилися ще в кінці лютого. Однак сама Чехова всі припущення світських хронікерів жарко заперечувала. Але коли зростаючий живіт було вже неможливо приховувати, Анфіса зізналася, що дійсно вагітна. Щоправда, тоді вона стала замовчувати про батька дитини. Але і це мовчання тривало недовго.

Як з'ясувалося, обранцем Анфіси Чехової став актор Гурам Баблішвілі. Закохані разом вже майже два роки, а після народження дитини хочуть одружитися. Уже відомо, що Анфіса чекає на хлопчика. Малюк має з'явитися на світ в кінці травня. В планах майбутніх батьків розширення житла або навіть переїзд з центру Москви в місце, що знаходиться ближче до природи.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Анфіса Чехова народить влітку

Днями Чехова відвідала одну з московських клінік, де за допомогою методу 3D УЗД, який зараз неймовірно популярний, майже півгодини могла милуватися на своє чадо.

"Якщо чесно, я думала, щоб зачати дитину, треба буде довше "намагатися". А вийшло, що бачилися ми з Гурамом не так часто - він літав до мене в Київ, я в Москву - і стали батьками. Ця новина зробила нас щасливими", - зізналася телеведуча.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анфіса Чехова чекає на дитину від актора

Сама процедура пройшла за закритими дверима, проте після неї журналістів з фотокамерами впустили до кабінету, де зворушливо усміхнена Анфіса тикала пальчиком в монітор, що проектує плід. А коли телеведуча залишила кімнату і постала перед папараці, сотні фотоспалахів висвітлили майбутню матусю, чия сіра сукня вільного крою все одно не приховувала округлий животик Чехової.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анфіса Чехова не побоялася показати себе без макіяжу

Анфіса повідомила, що обов'язково буде годувати грудьми, і не втрималася від жарту: "Навіщо ж вони мені? Тільки чоловіків радувати чи що?" А ще телеведуча зізналася, що, дізнавшись про вагітність, хотіла зробити Гураму сюрприз, однак не втрималася і повідомила новину по скайпу. Також Чехова розповіла, що вже накупила речей для майбутнього сина: "Я - шопоголік. Вже забила шафи милим дитячим одягом. Тепер боюся, що розмір синові виявиться малий". Телеведуча не виключає, що пологи пройдуть в Грузії, на батьківщині батька дитини.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова показала журналістам свою дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути