вівторок, 22 грудня 2020 11:30

"Мої діти сексуально освічені". Полякова поділилася секретами виховання доньок

"Мої діти сексуально освічені". Полякова поділилася секретами виховання доньок
Незворушність Оля зберігає навіть в питаннях сексуального виховання своїх дочок. Фото: надане піар-агентом артистки

Оля Полякова стала головною героїнею журналу "Отдохни". У новому номері приміряла стильну коротку стрижку і поділилася несподіваними подробицями

"Та хто мене знає, яка я в житті? Може, насправді у мене коротке каштанове волосся з перманентної завивки?", - сказала під час інтерв'ю Полякова.

Напередодні Нового року співачка підводить підсумки.

"Економити довелося. В першу чергу непотрібними сьогодні виявилися одяг і взуття. Думаю, брендоманія скоро зійде нанівець. Раніше ти купував кофту Yves Saint Laurent і носив її 15 років, а зараз навіщо 15 років носити кофту? Вона вже в наступному сезоні набридне. у мене 14 шуб, які я влітку зберігаю в холодильнику. Плачу за це гроші і не розумію навіщо: за 2 роки жодного разу натуральну шубу не наділа. Вважаю, це вже моветон", - зазначила артистка.

Полякова розповіла про сексуальне виховання своїх доньок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це були найдовші 5 хв. у моєму житті". На фіналі модельного реаліті сталася надзвичайна подія

"Мої діти сексуально освічені. Маша спілкується з хлопчиком, але я точно знаю, що у них ще нічого не було. З нею говорю про те, чим загрожують незахищені відносини. З Алісою поки - про те, що вона повинна знати свої межі і не дозволяти нікому торкатися до неї. Думаю, в 9 років знати про способи контрацепції ще не потрібно", - наголосила співачка.

Оля Полякова розкритикувала вибір Ксенії Мішиної у фіналі шоу "Холостячка". Вона вважає, що Мішиній "подобаються американські гірки".

Зараз ви читаєте новину «"Мої діти сексуально освічені". Полякова поділилася секретами виховання доньок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути