вівторок, 21 жовтня 2014 10:56

Моніка Левінскі зареєструвалась в Twitter

Автор: fed.sibnovosti.ru
 

Моніка Левінські приєдналася до соціальної мережі Twitter, зареєструвавши аккаунт під своїм власним ім'ям (MonicaLewinsky).

В графі "інформація про вас" Левінські охарактеризувала себе як громадську діячку, журналістку і любительку в'язання. На даний момент Моніка опублікувала всього два повідомлення, однак кількість її передплатників вже перевищило 22 тисячі людей.

Імовірно, реєстрація Левінські в Twitter була приурочена до її виступу в рамках чергового форуму Forbes Under 30 в Філадельфії. 20 жовтня Моніка Левінські виступила з доповіддю на зустрічі, присвяченій боротьбі з кібербулінгу. В ході своєї промови Моніка зазначила, що стала першою жертвою переслідування в інтернеті:

"Я була першою людиною, чия репутація була знищена за допомогою інтернету. Безумовно, в 1998 році не було Facebook, Twitter або Instagram, але вже існували сайти для обговорення політиків і знаменитостей", Новини про цей скандал розійшлися по всій глобальній мережі, - сказала Моніка.

Левінські заявила, що багато онлайн-сайти і користувачі мережі писали про секс-скандал, невірно інтерпретуючи або перебільшуючи факти:

"Я дивилася на екран комп'ютера і розуміла, що мене очорнюють або подають новину в завідомо невигідному світлі. Я читала все це і думала, що хочу померти", - сказала Левінські.

Наприкінці свого виступу Моніка Левінські підкреслила, що хоче допомогти жертвам кібербулінгу, оскільки розуміє їх, як ніхто інший:

"Я змогла це пережити, тому тепер я хочу допомогти іншим жертвам переслідування в інтернеті. Я хочу, щоб мої страждання не виявилися марними", - говорить Левінські.

Зараз ви читаєте новину «Моніка Левінскі зареєструвалась в Twitter». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути