четвер, 28 листопада 2013 11:11

"Моніка хоче стати нуль-першою ракеткою світу, а Марк — олігархом" - Кільчицька розповіла про своїх дітей

Колишня заступниця міського голови Ірена Кільчицька в ексклюзивному інтерв'ю журналу "Країна" розповіла про двох своїх дітей та показала їх нові знімки.

"Діти живуть і вчаться в Києві. Обидва ходять в British International School. Там всі предмети викладають англійською. Мають дві няні-українки і одну няню-китаянку. Вона знає російську, але я їй дозволяю говорити лише китайською. Тому діти розуміють не лише англійську, а й китайську. Але самі ще не говорять. Няні-українки з ними спілкуються лише українською. Це моя вимога. Хочу, щоб діти гарно розмовляли українською. Тому попросила нянь, аби не реагували на дітей, коли ті проситимуть в них щось російською – казати, що російську не розумію. Недавно вони відпочивали в Європі, я їм дзвоню по скайпу, а няня мені розказує: "Діти мені кажуть: "У тебя что-то случилось с головой? Ты же раньше понимала, а теперь не понимаешь, что мы тебе говорим по-русски". А це ж мої слова. Я дітям так говорю, коли вони мене не слухають: "У тебя что-то с головой случилось? Ты же раньше понимал, когда я тебе говорила: "Иди сюда" или "Не беги, это опасно", - відмітила Ірена Реонольдівна.

Моніка та Марк також займаються спортом. Дівчинка хоче стати нуль-першою ракеткою світу. Нуль, щоб була гарантія, що перед нею нікого нема. А Марк - олігархом.

"Такі зараз бажання у дітей. Але він хоче, щоб я заробила гроші, віддала йому, а він мене буде забезпечувати в старості. Я в 5 років хотіла бути продавцем морозива. Тобто як мати пишаюсь, що його мрії більш амбітні", - зауважила екс-чиновниця.

Також вона зізналася, що як мама вона не сувора.

"Але й на голову сісти собі не дозволяю. І діти чітко знають цю межу. Рідко, але я можу нормально на них прикрикнути. Вони себе гарно поводять, навіть коли буваємо в компаніях — ні мені, ні іншим голову не морочать. Через це знайомі часто питають, як із моїм характером в мене виросли такі адекватні, спокійні і врівноважені діти. Так, я інколи сперечаюсь при них по телефону. Але вони на це не реагують, бо знають: це якісь дорослі справи", - зізналася Ірена Кільчицька.

Зараз ви читаєте новину «"Моніка хоче стати нуль-першою ракеткою світу, а Марк — олігархом" - Кільчицька розповіла про своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути