четвер, 24 січня 2013 16:33

Моніка Беллуччі оголилася у ванній для нової фотосесії

Моніка Беллуччі, якій наступного року виповниться 50 років, взяла участь у стильній фотосесії для іспанського Vanity Fair. Причому для обкладинки редакція вибрала знімок, на якому Моніка позує оголеною в ванній. Втім, нічого особливо відвертого і шокуючого - фотограф Норман Джин Рой постарався провести фотосесію по вищому розряду.

У супровідному інтерв'ю Беллуччі поміркувала про свою кар'єру, розповіла про чоловіка і дітей.

"Знаєте, я народилася в маленькому містечку, у дуже пристойній родині, - розповіла зірка про те, як їй прийшла в голову думка стати актрисою. - Будучи дитиною, постійно відчувала себе в зоні комфорту, відчувала захист, але це було нудно. Життя була таким простим, одне і теж: літні канікули, школа, зима. Я отримала прекрасну освіту. Але це почуття постійної безпеки... В один прекрасний день я просто сказала: "Спасибі за все, але мені потрібно щось інше, мені потрібна свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моніка Белуччі та Ніколя Саркозі зважилися залишити Францію

Чому знаменитість вирішила стати мамою тільки в 40 років? "Я хотіла насолодитися своєю роботою, своїм досвідом, займатися експериментами і не відчувати при цьому почуття провини", - пояснює акторка.

До речі, сімейне життя Моніки з Венсаном Касселем не зовсім вкладається у звичні рамки. "Я ніколи не даю йому порад з приводу роботи, і він не говорить, що мені грати. Ми обидва дуже незалежні, ми навіть живемо в різних світах: його друзі - це його друзі, а мої - абсолютно інші люди".

Зараз ви читаєте новину «Моніка Беллуччі оголилася у ванній для нової фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути