пʼятниця, 19 квітня 2019 11:06

MONATIK випустив кліп про 10 років кар'єри
5

Український співак MONATIK презентував титульний сингл стадіонного шоу "LOVE IT ритм".

Фото: obozrevatel

Кліп до нього співак вважає головним у кар'єрі, пише obozrevatel.

"Відео робота "LOVE IT ритм" — це історія мого шляху за 10 років життя в Києві, від першого кроку до сьогодення. Часом себе дійсно відчував, як інопланетянин, який тільки переїхав до столиці. Занадто відрізнялася ця планета від мого звичного життя", — розповів MONATIK.

При створенні кліпу режисер і вся команда надихнулися низкою голлівудських екранізацій 50-х: "Співаючі під дощем", "Кумедна мордашка" і багато інших. Режисерською групою було розроблено 53 образи.

У команді працювали 5 швачок, 3 асистента. Тільки тканин на костюми пішло 208.

"Основна ідея та головна думка нашої нової відео-роботи "LOVE IT ритм" йде, безумовно, від пісні. Кожен може зловити свій ритм так, як тільки він його може відчути, і зробити це там, де йому це заманеться. Обожнюю екранізувати те, про що співається. Саме тому постаралися візуалізувати героїв, про яких написані рядки", — розповіла режисер кліпу Таня Муінне.

"Офісний персонал,"життям побиті","ліниві","занадто виховані"... Особливих людей ми кастингували. Вони вразили своїми особливими, унікальними навичками і стилем. Для того, щоб все це об'єднати, нам хотілося придумати загальний світ. Ним став дуже яскравий і масштабний Всесвіт мюзиклів 50-х", — додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK повертається в кіно

Український артист MONATIK, як і більшість із шоу-бізнесу, влаштував собі січневі канікули. Співак проводить відпустку з сім'єю - дружиною Іриною та 2 синами, яких не показує публіці.

Дмитро оберігає своє особисте життя від преси. Однак зараз співак зробив виняток і опублікував рідкісне сімейне фото.

Зараз ви читаєте новину «MONATIK випустив кліп про 10 років кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути