Ексклюзиви
пʼятниця, 13 жовтня 2017 17:17

Monatik влаштував флешмоб в торговому центрі
5

Монатік
Фото: Прес-служба
Монатік
Маша Єфросиніна
Монатік
Монатік

На телеканалі СТБ глядачі побачать продовження шоу "Сюрприз, сюрприз!".

Сюрпризом для одного з героїв стане незвичайна поява його кумира. Учасник зайшов в ТРЦ в Києві зі своїм другом, і раптом включилася музика, почали танцювати люди і до героя вийшов співак Monatik. Артист зізнався, що йому приносить величезне задоволення дарувати добро і підтримувати людей, вчинки яких дійсно заслуговують на увагу і подяку.

"Коли мене запросили, я відразу звернув увагу на історію. Як мені здається, ця людина зробила благородний вчинок. Упевнений, коли глядачі дізнаються про нього, не тільки у мене буде така думка. Потрібно робити добро в ім'я добра. Виявилося, що герой любить мої пісні, йому подобається моя творчість. А якщо я можу якось його підтримати, обов'язково знайду час і порадую. Добро заразливо і приносить багато задоволення. Хто не пробував - рекомендую спробувати ", - коментує свою участь Monatik.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK здобув перемогу в престижній номінації

Також покажуть історію чоловіка, який рятуючи дівчину, отримав розряд в 10тис вольт, незвичайне зізнання в коханні, розіграш від Ірини Білик і сюрприз від групи СКАЙ.

Зараз ви читаєте новину «Monatik влаштував флешмоб в торговому центрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути