понеділок, 05 березня 2012 11:10

Молодий коханець покликав Мадонну заміж

Молодий коханець покликав Мадонну заміж

Популярна виконавиця Мадонна дочекалася-таки пропозиції руки і серця від свого молодого коханця Брахіма Заібата. Однак артистка не поспішає під вінець.

Стало відомо, що 24-річний коханий 53-річної співачки запропонував їй вийти за нього заміж. Це сталося в каббалістичному центрі в Нью-Йорку, який Мадонна і Брахім відвідують кожну суботу.

"Брахім зробив Мадонні пропозицію в Нью-Йорку кілька тижнів тому, але вона поки не дала відповідь. Вона обіцяла подумати. Мадонна не поспішає кидатися з головою в новий шлюб", - заявив близький друг виконавиці.

Мабуть, Мадонна не поспішає вступати в подружнє життя після хворобливого розлучення з колишнім чоловіком режисером Гаєм Річі. Артистка на емоціях заявляла, що "краще кинеться під потяг, ніж знову вийде заміж". Крім того, нагадаємо, і перший її шлюб, з голлівудським актором Шоном Пенном, теж закінчився нерадісно. Однак Брахім Заібат вважає, що зможе зробити свою кохану щасливою.

Між тим його зусилля не були марними. Ще в січні Мадонна в одному з інтерв'ю зазначила, що готова втретє спробувати удачу і знову вийти заміж.

"Кожна дівчина мріє, щоб до її ніг впав лицар у сяючих обладунках. Навіть якщо ми розумні, освічені, інтелігентні, в глибині душі ми все одно віримо, що рано чи пізно з'явиться принц на білому коні, який помчить нас на захід, і ми будемо жити довго і щасливо", - зізналася Мадонна.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Мадонна з 24-річним бойфрендом відпочиває у Франції

Повідомляється, що друзі артистки явно не в захваті від пропозиції Брахіма Заібата. Вони просто не впевнені, що Мадонні взагалі варто виходити заміж.

"Вона боїться бути одною, і для неї дуже важливо, щоб в її житті був чоловік молодший за неї, який змушував би і її відчувати себе молодою", - зазначає все той же друг з оточення співачки.

У свою чергу, Заібат познайомив свою імениту кохану з матір'ю, яка живе у Франції і сповідує іслам. Вона на вісім років молодша Мадонни.

Зараз ви читаєте новину «Молодий коханець покликав Мадонну заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути