Ексклюзиви
пʼятниця, 19 липня 2013 16:02

Молода незнайомка обмацала інтимне місце 74-річного "регіонала" Богуслаєва

Молода незнайомка обмацала інтимне місце 74-річного "регіонала" Богуслаєва

Нардеп від Партії регіонів В'ячеслав Богуслаєв схоже непогано проводить час у Москві. Так, 74-річного політика застукали в компанії невідомої дівчини. Момент зняв московський канал "Вклубе ТВ". Богуслаєв обнімав молоду особу, а рука дівчини спочивала на інтимному місці політика. Щоправда, по обличчю незнайомки не можна було сказати, що їй це дуже вже подобається.

Варто зазначити, що після того, як пікантні знімки розлетілись по інтернету, адміністрація клубу почала обдзвонювати навіть українські інтернет-ЗМІ з вимогою зняти з публікації, бо вони є предметом авторського права. Попри це, вказані ФОТО без проблем можна наразі знайти в мережі, оскільки з неї, як відомо, безслідно стерти неможливо практично нічого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" Богуслаєв покинув "Мотор Січ", щоб не залишитись без мандата

Зазначимо, у Богуслаєва є офіційна дружина Богуслаєва Олена Серафимівна, у минулому вчитель російської мови та літератури. У пари є син Олександр.

В'ячеслав Богуслаєв є членом нацради з питань благодійництва "Зігрій любов'ю дитину", створеної в 2007 році за ініціативою президента Віктора Ющенка і очоленої його дочкою Віталіною.

Зараз ви читаєте новину «Молода незнайомка обмацала інтимне місце 74-річного "регіонала" Богуслаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

78

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути