субота, 20 жовтня 2018 02:20

Модель плюс-сайз без одягу вийшла на обід
4

Спокуслива модель Іскра Лоуренс засвітила пишні принади на відвертому фото.

Зірка на зйомках вийшла на обід, красуня сіла у своє авто та перекусила соковитим чізбургером.

Інтрига була в тому, що в цей час на селебріті не було верхнього одягу. Вона виставила на показ принади лише у спідньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пиво та дикий пляж: скандальна модель повністю оголилась для Playboy

"Я захоплююсь у житті багатьма речами, і бургер один з них. Я рада відкрити моїм фоловерам історію про себе та мою подорож до цього моменту у кар'єрі, впевненості та намаганню жити своїм кращим життя (можливо мій напівоголений прийом їжі надихне вас). Тому що життя ваше і у вас є сила перетворити його на те про що мрієте. Мені цікаво, які у вас мрії?"

Іскра вперше вийшла на подіум Тижня моди у Нью-Йорку у 2016-му році на показі Chromat, не брала участь цього року у Тижні моди у Лондоні, але з'явилась на Тижні моди у Парижі.

Крім Іскри на подіум вийшли: Кара Делевінь, Вінні Гарлоу та Кайя Гербер.

"Я хочу представляти всіх жінок і сталеву витримку. Мода - позиція. Кожного разу, коли одягаєшся вранці, ти обираєш, ким хочеш почуватися, і я думаю на нью-йоркському Тижні моди демонструють саме це. Я люблю, що він поєднує разом багато речей, таких, як музика та культура. Я дійсно в захваті, коли прихожу туди і бачу кожного, хто так багато працює, аби інші в наш час сяяли", - сказала в інтерв'ю зірка.

Зараз ви читаєте новину «Модель плюс-сайз без одягу вийшла на обід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути