Ексклюзиви
пʼятниця, 13 січня 2023 10:04

"Міс Україна Всесвіт" Жосан підігріла скандал новими пафосними фото
6

Каріна Жосан показала фото з дня народження
Фото: tabloid.pravda.com.ua
Каріна Жосан показала фото з дня народження
Каріна Жосан показала фото з дня народження
Каріна Жосан показала фото з дня народження
Каріна Жосан показала фото з дня народження

Скандал навколо гучної вечірки у ресторані Куршевеля не дуже засмутив його головну учасницю - "Міс Україна Всесвіт"-2018 та дружину бізнесмена в розшуку Сергія Ошеровського Каріну Жосан.

Уже наступного дня після того, як це розлетілося в інтернет-пабліках, білявка поділилася новими світлинами зі свого 28-річчя, яке святкувала в ОАЕ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пластичний хірург висловився про переможницю "Міс Україна Всесвіт 2018"

17-го грудня Жосан організувала на честь себе вечірку в стилі премії "Оскар". І якщо вірити фото її подружок, все відбувалося у дубайському ресторані російської кухні.

Жосан та її чоловік Ошеровський демонструють розкішне життя в Куршевелі у Франції. Жосан запостила в Instagram відео і фото з гулянки в одному з найдорожчих ресторанів курорту і показала шість пляшок шампанського Crystal вартістю майже 70 тис. грн.

При цьому Ошеровський перебуває у розшуку Міністерства внутрішніх справ. Журналіст Михайло Ткач побачив його у Монако ще кілька місяців тому. Ткач повідомив, що Ошеровський має стосунок до так званої бригади "Потапів". За даними джерел у правоохоронних органах, вони обслуговують будівництва народного депутата від забороненої "Опозиційної платформи – За життя" Вадима Столара.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна Всесвіт" Жосан підігріла скандал новими пафосними фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути