Ексклюзиви
субота, 17 квітня 2021 23:46

Міс Україна Всесвіт закликала жінок ставитись до себе з повагою
3

Володарка звання "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська написала надихаюче звернення до жінок
Фото: instagram.com/missukraine_universe
Володарка звання "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська написала надихаюче звернення до жінок
Володарка звання "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська написала надихаюче звернення до жінок

Володарка звання "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавета Ястремська написала надихаюче звернення до жінок на своїй сторінці в Instagram.

"Яке ж це задоволення — бути Жінкою! Зараз ми маємо можливість бути вільними у своєму виборі — не озираючись на стереотипи, почуття провини, страх бути незрозумілими. Так було не завжди", - написала Ястремська .

Дівчина впевнена, що зараз — найкращий час, щоб проявити жіночу силу на повну.

"Мати не лише номінальне право на рівних приймати рішення і бути почутою, а ще й мати право бути тими, ким ми є. Обирати професію, колір волосся, оточення, розмір одягу, спосіб життя, не виправдовуючись. Кожен раз і в кожній ситуації обирати себе, незважаючи на те, що багатьом це буде не подобатися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Краще виходить бути друзями" - Джей Ло і Алекс Родрігес розірвали стосунки

Дівчина також згадала про взаємодопомогу у будь-яких ситуаціях.

"Я закликаю жінок перестати боротися зі світом, і просто дозволити собі проявлятися в ньому. Витончено і з почуттям власної гідності. Так як це вміємо ми — дівчата. Підставляти одна одній руку допомоги, а не підніжку. Підтримувати, надихати і пишатися. Зараз, в цю секунду, десь на іншому кінці землі, якась жінка проживає непросту історію. Можливо, їй боляче, можливо, вона потребує допомоги або надії. У неї такі ж мрії і страхи, але немає права голосу. І в наших силах зробити все, щоб допомогти їй. А почати ми можемо з себе".

Наостанок Ястремська закликала жінок ставитись до себе з повагою.

"Ніхто в праві диктувати тобі, якою бути. Тільки прошу вас про одне: завжди ставтеся до себе з повагою", - підсумувала Єлизавета.

Володарці звання "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизаветі Ястремській, яка у травні має представити країну на конкурсі краси у Маямі, не дали американську візу. Візові офіцери взяли паузу для винесення свого рішення, повідомляють організатори "Міс Україна Всесвіт" у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Міс Україна Всесвіт закликала жінок ставитись до себе з повагою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути