Ексклюзиви
понеділок, 05 грудня 2011 13:03

"Міс США" затримали за кермом п'яною

"Міс США" затримали за кермом п'яною

Володарку титулу "Міс США" 2010 року Риму Факіх затримали за водіння автомобіля в стані алкогольного сп'яніння, повідомляє Associated Press. Дівчина була арештована в суботу, 3 грудня, в Хайленд-Парку, штат Мічиган.

За словами адвоката 26-річної Факіх, вона кається в події і приносить вибачення за свою поведінку. Сама ж королева краси поки не прокоментувала інцидент з водінням у нетверезому стані. Коли відбудеться судове засідання у справі "Міс США" - 2010, поки не повідомляється.

Відомо, що в момент арешту Факіх перебувала за кермом автомобіля свого приятеля, вказує Detroit Free Press. Вона вирішила вести машину, тому що він, на її думку, її друг був надто п'яний для цього. Який був рівень алкоголю в крові самої Факіх, невідомо.

Рима Факіх, американка арабського походження, стала переможницею конкурсу краси "Міс США" в травні 2010 року. Вона представляла на конкурсі свій рідний штат Мічиган, а після перемоги отримала шанс поборотися за титул "Міс Всесвіт".

Ситуація з водінням у п'яному стані стала не першим інцидентом за участю Факіх. Так, незабаром після її перемоги на "Міс США" стало відомо, що раніше вона брала участь в конкурсі стриптизер-любительок, і виграла його. Тим не менш, цей факт ніяк не вплинув на подальшу долю королеви краси.

Зараз ви читаєте новину «"Міс США" затримали за кермом п'яною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути