Ексклюзиви
неділя, 13 серпня 2023 09:01

Мішина бігала по вулиці з голими грудьми, а поголена Аlyona Аlyona позувала в бікіні: що публікують зірки в мережі
13

Зірки часто влаштовують фотосесії і діляться кадрами з прихильниками в соцмережах.

Gazeta.ua пропонує переглянути найцікавіші кадри, які публікували знаменитості цього тижня.

Акторка Ксенія Мішина зняла майку й пробіглась топлес по вулиці в Карпатах.

Українська репвиконавиця Аlyona Аlyona долучилася до флешмобу "я не 10 з 10", який почався після сексистських висловлювань ведучого Володимира Остапчука. Зірка показала неідеальну фігуру в купальнику.

Співачка Тіна Кароль влаштувала фотосесію на тлі "Золотих воріт" у Києві. Знаменитість одягла білу сорочку та джинси. Також зірка позувала в незвичному образі з яскравим макіяжем. Вона одягла чорну сукню з глибоким розрізом на стегнах і стрічками на грудях.

Американська акторка 48-річна Єва Лонгорія показала відпочинок в Іспанії. Зірка "Відчайдушних домогосподарок" позувала в тонкому бікіні з зав'язками. Вона зібрала волосся у високий пучок і зробила повсякденний макіяж.

Тіна Кароль влаштувала фотосесію на тлі "Золотих воріт" у Києві
Фото: instagram.com/tina_karol
Зірка "Відчайдушних домогосподарок" позувала в тонкому бікіні з зав'язками
 Гайді Клум позувала в крихітному бікіні, яке підкреслило її сексуальні форми та підтягнуте тіло
Вікторія Апанасенко влаштувала сексуальну фотосесію
Ксенія Мішина зняла майку й пробіглась топлес по вулиці в Карпатах

Німецька модель 50-річна Гайді Клум позувала в крихітному бікіні, яке підкреслило її сексуальні форми та підтягнуте тіло.

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2022" 29-річна Вікторія Апанасенко влаштувала сексуальну фотосесію. Блогерка постала перед камерою у обтислій сукні, яка підкреслила її витончену фігуру й апетитні груди. Вона зробила об'ємні локони й контрастний макіяж. Крім цього зірка позувала вдома у трендовому купальнику. Блогерка одягла монокіні синього кольору із зав'язками. Вона розпустила волосся і прикрила обличчя руками.

Ведуча та блогерка 35-річна Леся Нікітюк стала героїнею кампейну одного з українських брендів. Зірка одягла білий трендовий топ і спідницю з розрізом від стегна. Образ доповнила білими туфлями на шпильці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Остапчука зробила у душі фото топлес

Американська співачка 64-річна Мадонна позувала в чорному корсеті та з великою кількістю прикрас. Крім цього попдіва показала пишні груди крупним планом і приміряла мереживний вельон.

"Міс Україна Всесвіт 2021" Анна Неплях ошелешила підписників еротичною зйомкою. Блогерка одягла прозору чорну сукню довжини максі, через яку було видно її апетитні груди й пружні сідниці. Образ доповнила трендовими шльопанцями й вишуканими сережками.

Колишня телеведуча 44-річна Валерія Крук в чорному комплекті з прозорим верхом і трусами на високій талії знялась у еротичній фотосесії. Інфлюенсерка фотографувалась у ванній кімнаті. Вона зробила насичений макіяж, а на волосся вчепила бігуді.

Ізраїльська акторка Ґаль Ґадот знялась у спокусливій фотосесії для глянцю. Для зйомки стилісти підготували зухвалі образи. Ґадот постала на обкладинці в блискучій сукні бордового кольору. Образ доповнила темними колготами.

Онука співачки Софії Ротару 22-річна Соня Євдокименко показала відпочинок у Тоскані, що в Італії. Блогерка влаштувала фотосесію у стильних образах. Модель показалася у ніжно-рожевій сукні з тонкими бретельками і мереживом. Образ доповнила подовженими ланцюжками. Вона розпустила волосся і зробила ніжний макіяж.

Зараз ви читаєте новину «Мішина бігала по вулиці з голими грудьми, а поголена Аlyona Аlyona позувала в бікіні: що публікують зірки в мережі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути