Ексклюзиви
неділя, 09 травня 2021 22:27

"Міс Всесвіт-2020": учасниця від України поділилася пікантним фото

"Міс Всесвіт-2020": учасниця від України поділилася пікантним фото
Модель була з бездоганним макіяжем з карамельними тінями, темними стрілками та ніжно-рожевою помадою. Фото: Instagram/ __lizaelza_

Королева краси Єлизавета Ястремська готується до конкурсу "Міс Всесвіт-2020". Володарка титулу "Міс Україна" встигла попозувати в купальнику та показати бекстейдж офіційного фотосету.

Українка позувала в об'єктиві фотографа Фаділя Беріша. Дівчина обрала дизайнерський пляжний костюм від відомого бренду Ema Savahl. Ястремська фотографувалася в білому корсеті, розшитому різнобарвними квітами.

Принади дівчини підкреслив бюстгальтер з плісированої тканини. Чорні прозорі трусики з подібним візерунком завершили пікантний образ.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Liza Yastremskaya (@__lizaelza__)

"Міс Україна" фотографувалася з бездоганним макіяжем з карамельними тінями, темними стрілками та ніжно-рожевою помадою. Волосся красуні стилісти вклали в легкі локони, які спокусливо розвівалися на вітрі.

Українська співачка та модель Даша Астаф'єва не соромиться фотографуватися у відвертих образах. Раніше вона потішила прихильників спекотними кадрами у бюстгальтері.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Всесвіт-2020": учасниця від України поділилася пікантним фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути