Ексклюзиви
понеділок, 18 жовтня 2021 18:14

Міс Україна-Всесвіт захейтили за російську. Вона відповіла

Міс Україна-Всесвіт захейтили за російську. Вона відповіла
Анна Неплях змалку бере участь у конкурсах краси. Була відома публіці завдяки участі в романтичному реаліті-шоу "Холостяк-10", де боролась за серце Макса Михайлюка. Фото: instagram.com/neplyah

Міс Україна-Всесвіт 27-річна Анну Неплях "захейтили" за те, що вона розмовляє російською мовою. Каже, її директ завалений критикою. Публіка нібито переконана, що вона не знає рідної мови.

Красуня перейшла на українську та різко відповіла хейтерам в Instagram. Наголосила, що в неї достатньо інтелекту, аби вільно спілкуватися українською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міс Україна" вийшла заміж і поділилася чуттєвими фото

"За останню добу я отримала мільйон обвинувачень, що я у своєму блозі пишу дописи та розмовляю російською мовою, бо не знаю української. У мене достатньо інтелекту, аби розмовляти чистою мовою, а не плюндрувати її суржиком", - заявила Анна Неплях.

Додала, що вона народилась і виросла у Дніпрі, де 90% населення спілкується російською мовою. Її сім'я не виключення. Так, Міс Україна-Всесвіт нібито "заслуговує самовиражатися такою мовою, якою їй зручно".

У п'ятизірковому київському готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv відбувся фінал конкурсу краси Міс Україна Всесвіт-2021 16 жовтня. Його переможницею стала учасниця шоу "Холостяк", 27-річна Анна Неплях із Дніпра.

Тепер вона представлятиме Україну на престижному міжнародному конкурсі краси Miss Universe-2021, який відбудеться в Ізраїлі у грудні 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Міс Україна-Всесвіт захейтили за російську. Вона відповіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути