субота, 05 жовтня 2013 02:45

"Міс Україна 2013" вважає, що її недостатньо підтримали на Балі

Автор: фото:thekievtimes.ua
 

Міс Україна 2013 Анна Заячківська, яка нещодавно представляла наш країну на конкурсі Міс світу на Балі, жаліється на недостатню підтримку з боку оргкомітету "Міс Україна" під час фіналу конкурсу. Про це стало відомо у випуску ТСН Особливе на каналі 1 +1.

"У нас була єдина проста розмова, ми так взагалому поговорили про те, що відбулось, що ні, зараз не телефонують, не зв'язуються. Тобто бракувало ось цього жовто-блакитного прапорця, однієї людини в залі. Дівчат дуже активно підтримували організації, приїжджали насправді друзі і деяким оплатила дорогу навіть сама держава", - каже Міс Україна 2013 Анна Заячківська.

Голова оргкомітету Міс Україна, Сергій Матяш, заперечує брак підтримки Анни Заячківської на конкурсі, за словами голови, Анну активно підтримували, дзвонили їй кожного дня.

"Хто проспонсорував участь України у конкурсі Міс Світу? А хто купив квиток Анечці, який потрібно купити учасниці? Хто їй дав сукню? Сплатив за її сувеніри? Хто розмовляв з нею щодня по скапу, вона не розповіла про це все, запитайте її в чому на її погляд полягає підтримка", - говорить голова орг. Комітету Міс Україна Сергій Матяш.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна 2013" вважає, що її недостатньо підтримали на Балі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути