понеділок, 29 травня 2017 10:27

Міранда Керр вийшла заміж за творця Snapchat

Міранда Керр вийшла заміж за творця Snapchat
Міранда Керр і Еван Шпігель

Модель Міранда Керр і мільярдер, засновник Snapchat Еван Шпігель провели весільну церемонію, де обмінялися клятвами вірності. Все торжество проходило в їхньому будинку в Лос-Анджелесі.

На церемонію одруження знаменитості запросили всіх найближчих. Як передають інсайдери, сім'я Міранди Керр не могла пропустити таку важливу подію, тому родичі моделі прилетіли з Австралії в США. Як саме пройшла церемонія, скільки гостей було запрошено (планувалося покликати близько 30 осіб) і яку сукню вибрала наречена, поки невідомо.

У минулому році відбулися заручини Міранди Керр та Евана Шпігеля. Тоді бойфренд зірки не скупився і подарував коханій каблучку з діамантом в декілька карат. Він також придбав будинок за 12 мільйонів доларів на самому березі океану в Малібу, який став новим затишним гніздечком пари. Міранда Керр та Еван Шпігель почали зустрічатися близько двох років тому. Знайомство майбутнього подружжя відбулося на обіді Louis Vuitton в Лос-Анджелесі. Цікаво, що до початку серйозних відносин зірки просто спілкувалися як друзі. Тепер же вони намагаються не афішувати своє особисте життя і не привертати увагу преси. Знаменитості вкрай рідко з'являються на світських заходах разом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міранда Керр без штанів знялася для Elle

Зараз ви читаєте новину «Міранда Керр вийшла заміж за творця Snapchat». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути