Ексклюзиви
понеділок, 11 липня 2011 12:22

Міка Ньютон у Лас-Вегасі зблизилася з Селін Діон

Міка Ньютон днями познайомилася в Лас-Вегасі з Селін Діон.

"Американський продюсер Ренді Джексон днями злітав з Мікою Ньютон до Лас-Вегасу, щоб представити її своїй давній подрузі й колезі Селін Діон. Для Міки знайомство було не тільки надзвичайно приємним, але і довгоочікуваним", - повідомила прес-служба співачки.

Зазначимо, зараз Ньютон знаходиться в США. Співачка підписала контракт з американською продюсерською компанією і Ренді Джексоном на запис трьох альбомів.

Прес-служба зазначила, що Діон є улюбленою співачкою Міки Ньютон.

"З її піснями вона вигравала в дитинстві самі значущі конкурси, з її піснею перемогла в "Чорноморських іграх" і підписала перший професійний контракт. Про це і не тільки говорили Міка і Селін в день знайомства. Вони обговорили конкурс "Євробачення" (в якому обидві успішно брали участь), майстерність володіння вокалом і навіть можливий спільний проект. З квітня цього року Селін Діон відновила своє шоу в одному з кращих казино Лас-Вегаса і цілком ймовірно, що наступного року Міка Ньютон втілить свою мрію, вийшовши на одну сцену з Діон", - йдеться у повідомленні.

Під час спільного обіду Міка отримала особисте запрошення на вечірнє шоу. Селін презентувала їй квиток у перший ряд.

"Сказати, що це було приємне знайомство - це не сказати нічого! Це була моя мрія. Дитяча мрія, щира. І вона збулася. Я неймовірно вражена енергетикою цієї дивовижної жінки, співачки. У спілкуванні вона саме така, якою я уявляла її, будучи маленькою дівчинкою і виконуючи її пісні. Я буду просто надзвичайно щаслива вийти з нею на одну сцену. Це буде найбільший і найприємніший шок в моєму житті! Тепер я чекаю цього моменту, але ж мрії збуваються", - зізналася Міка.

Нагадаємо, Ньютон представляла Україну на пісенному конкурсі "Євробачення 2011", де зайняла четверте місце.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон у Лас-Вегасі зблизилася з Селін Діон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути