вівторок, 10 січня 2012 14:33

Міка Ньютон в колонії приміряла робу
10

Фото: Фото з особистого архіву Тимофія Нагорного

9 січня співачка Міка Ньютон відвідала Прилуцьку колонію для неповнолітніх. Ув'язнені подарували їй книжку "Блюз малолетки" з власною прозою та віршами. Міка виконала для них свої пісні.

"Цією колонією ми опікуємося вже шостий рік. 2005-го возили туди спортсмена Дмитра Халанджі. Після його виступу ув'язнені попросили у керівництва обладнати для них тренажерну залу. Цього року відвідати колонію разом з нами захотіла і Міка Ньютон", - розповів кореспонденту Gazeta.ua продюсер співачки Тимофій Нагорний.

"Міку ніде не зустрічали таким шквалом аплодисментів та емоцій. Словами це передати неможливо. Хлопці підготували для нас святковий концерт. Співали колядки і щедрівки, станцювали гопак. Керівництво дозволило малолітнім сфотографуватися з Мікою і поговорити з нею. Всі дякували за приїзд. Казали, що ніхто з українських зірок до них ніколи не приїздив", - додав він.

Гості привезли хлопцям з колонії солодощі та канцелярські товари.

"В них немає інтернету чи мобільного зв'язку. Єдиний спосіб спілкування з рідними — листи. Тому привезли їм багато конвертів і марок. А ще — солодощі і солодкі напої. Також привезли їм сто примірників моєї нової книги "Сила мрії". Книги підписували разом з Мікою. Пробули там півтори години. Наприкінці Міка приміряла робу і пообіцяла двічі на рік приїздити в цю колонію з концертами", - поділився Тимофій Нагорний.

Також продюсер розповів, що Новий рік разом з Мікою Ньютон святкував у Франції.

"В новорічну ніч Міка виступала, а вже 1 січня ми разом з нашими близькими друзями вирушили підкоряти Альпи. Ми каталися на лижах і санчатах, грали в сніжки. Нам пощастило побачити сніг, якого ще не було в Україні. Також встигли заїхати у Швейцарію і погуляти красивими вуличками Женеви. Різдво Міка святкувала в Києві. До неї приїхали її батьки і сестра. Міка зварила кутю і узвар".

Завтра Міка полетить в Лос-Анджелес. В лютому вона презентуватиме там свій новий кліп.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон в колонії приміряла робу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути