середа, 16 березня 2011 15:56

Міка Ньютон може першою переспати з Нагорним-нареченим

Міка Ньютон може першою переспати  з Нагорним-нареченим

Продюсер і бізнесмен Тимофій Нагорний зізнався, що не страждає від браку жіночої уваги, хоча зараз всі сили віддає підготовці Міки Ньютон до конкурсу "Євробачення-2011". Тимофій мріє, аби майбутня дружина народила йому багато дітей і ставить собі завдання одружитися до кінця року.

"Мене приваблюють упевнені в собі дівчата, спортивні, добродушні, щирі й покірні. За складом характеру я волів би мати східну красуню, яка постійно говорить: "Слухаюсь і корюся, мій пан", - сказав він.

Нагорний планує одружитися до кінця року.

"Збираюся активно працювати над цим!", - заявив він.

Продюсер розповів, що дівчата знайомилися з ним завжди: "Я можу привабити дівчину, просто випивши з нею чаю, а деякі мільярдери не можуть знайти спільну мову навіть з оплачуваною моделлю".

Не виключає Нагорний того, що може пов'язати своє життя з людиною набагато молодшою за нього.

У свою чергу Ньютон скаржиться на відсутність особистого життя і замислюється про інтим з продюсером. На запитання про ймовірне весілля Нагорного, співачка відповіла: "У мене буде право першою переспати з нареченим, а ще я виступлю на його весіллі, він винен мені проплачений концерт. А взагалі він не любить блондинок, та й у мене зараз з особистим життям дуже погано. Навколо мене багато чоловіків, але єдиного поки немає".

З усіма своїми колишніми співачка підтримує хороші стосунки.

"Немає сенсу сваритись. Якщо щось не вийшло або хтось когось не зрозумів - це не привід псувати стосунки. У мене їх ціла армія, двадцять людей!" - зізналася вона.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон може першою переспати з Нагорним-нареченим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути