середа, 25 грудня 2013 17:47

Міка Ньютон дивується, чому українці хочуть жити в дорогій Європі

Автор: фото: obozrevatel.com
 

Співачка Міка Ньютон принципово не любить говорити про політику і не виступає за політичні партії. Про це вона розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Я по життю ніколи не обговорювала політику, торік не підтримувала жодну партію, хоча пропозиції були, не співала на президентських виборах. Це був такий мій обдуманий вчинок. Бо гроші грошима, але ж я публічна особистість і можу вплинути на чиїсь думки, на молодь, наприклад. А я не хочу, щоб моя суб'єктивна думка впливала на маси. Тому артистам треба бути акуратними. Я за мир, і за те, щоб в нашій країні було все добре. Ми стали кращі і мені все одно хто буде у владі. Головне, щоб це були дуже розумні люди. Ті, хто буде переживати за наше майбутнє. Я за народ", - відмітила співачка.

Міка вже понад два роки живе в Америці. Каже, що американці досі порівнюють нас з Росією.

"Я постійно пояснюю їм, що ні, я з України. Але для них це проблема досі", - зізналася співачка.

Також вона дивується, чому українці так хочуть жити в Європі. Адже вона дорога.

"Ніхто досі не знає треба нам той Євросоюз. Я там часто буваю і повірте, там не так все просто. Там таксі 10 євро коштує. Ну, хто в нас буде стільки платити? Це ж дорого. Ціни високі для нас. Чи готові ми там бути? Ну, всі хочуть, бо матимуть візи. Але ж ціни підвищаться у два-три рази. І корупція там, просто на іншому рівні", - поділилась Міка.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон дивується, чому українці хочуть жити в дорогій Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути