понеділок, 15 березня 2021 14:43

"Мій талісман". Тоня Матвієнко здивувала дуетом з українським виконавцем

"Мій талісман". Тоня Матвієнко здивувала дуетом з українським виконавцем
Для співака дуетна робота була 1-ою за його творчу кар'єру. Фото: надане піар-агентом артиста

Виконавці Роман Скорпіон і Тоня Матвієнко представили композицію "Я нікому тебе не віддам". Автором слів та музики є Скорпіон. Він розповів, що пісня була написана ще влітку 2019 року.

"У той момент я перебував в іншому стані, тому вона чекала свого часу. А зараз я розумію, що повністю проживаю, відчуваю її так, як ніколи. Тоня змогла надати пісні саме ті емоції та забарвлення, яке я уявляв, коли писав її. Вона майже одразу погодилася на дует і наша співпраця була дуже легкою. 1 день у Львові, 1 репетиція, 1 фотосесія і готово", - поділився артист.

Для співака дуетна робота була 1-ою за його творчу кар'єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Tayanna представила ремікс інтимного синглу

"У січні ми вирішили відпочити сім'єю в Єгипті. Тоді я і фізично, і думками була на курорті з рідними і зовсім не планувала займатися робочими питаннями. Та одного дня отримала повідомлення від Романа. Прослухала пісню один раз та знов з головою поринула у родинний відпочинок. Через деякий час, не усвідомлюючи цього, пісня просто "засіла" в голові: я те й робила, що наспівувала приспів. Тоді й вирішила: бути дуету. Сам трек резонує з моїми поглядами та відображає категорії відданості та вдячності коханій людині. Для мене ця людина, звичайно ж, Арсен (чоловік співачки. - Gazeta.ua). Рома імпонує мені як людина. Він світлий, позитивний, творчий. Швидко знайшли спільну мову", - розповіла Матвієнко.

Артист Роман Скорпіон презентував провокаційний кліп на пісню "З мільйонів одна". Головну героїню кліпу зіграла Олена Семенів. Між нею та Романом Скорпіоном виникла справжня магія.

Зараз ви читаєте новину «"Мій талісман". Тоня Матвієнко здивувала дуетом з українським виконавцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути