середа, 22 серпня 2012 18:10

Михайло Кулиняк відпочиває у Криму без дружини та доньки

Михайло Кулиняк відпочиває у Криму без дружини та доньки
Міністр намагається вести здоровий спосіб життя Фото: news.liga.net

Михайло Кулиняк зняв брекети, зайнявся великим тенісом і поїхав відпочивати на Південь, сама, без дружини. Міністр культури останні дні літа проводить у Криму, поблизу Ялти. Тут оселився ще місяць тому і лише іноді навідується до Києва. Кулиняк зізнався, що житла тут не має, тому живе у друзів, безкоштовно. Платить лише за відпочинок доньки, яка наразі в Артеці, де одна зміна коштує 12 тисяч гривень , повідомляє ТСН.

Батько-міністр зізнається, це перший самостійний відпочинок доньки. До неї у табір він навідується не часто. Хоча в Києві своє чадо він балує. Кулиняк впевнений, що донька на нього дуже схожа, навіть у захопленнях.

"Вона займається музикою. Я їй знайшов маленьку скрипку і зараз ходить до звичайної київської музичної школи. Вчитель каже, непогано", - розповів міністр в ефірі програми "ТСН.Особливе".

А от дружину Кулиняк лишив у Києві. Зідзвонюється із нею рідко. Каже, не має часу. Бачаться ще рідше. На півдні Кулиняк думає не про кохання, а про свою фігуру і активно займається спортом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр Кулиняк на "Телетріумфі" грав на скрипці, засунувши смичок між ноги

"Стараюсь їсти три рази на день. А ці всі перекуси стараюсь максимум виключати зі свого життя. Я на період декількох виборних кампаній набрав ваги, і звичайно воно зразу відчувається, десь тиск трошки артеріальний. Зараз зняв за останні два роки більше 20 кг", - поділився міністр.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Кулиняк відпочиває у Криму без дружини та доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути